Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

, poslechnu rady odborniku.
  , poslechnu rady odborniku. 

) - no po 5sec to vzdala musel jsem jí oporu udělat ze zábradlí vypodloženým hadrou, aby nepoškrábala pažbu. Na 10m (venku a furt dost foukalo - tak proto ta vtipná vzdálenost) trefila střed, ALE nečekal takový kopanec a měla oko dost blízko optiky ........ od někoho kdo vyrostl v myslivecké rodině a navíc střílel na asfaltové holuby brokovnicí, jsem takovou základní chybu nečekal, takže má bouli a fialkové obočí - aspoň ušetří za makeup
 ) - no po 5sec to vzdala musel jsem jí oporu udělat ze zábradlí vypodloženým hadrou, aby nepoškrábala pažbu. Na 10m (venku a furt dost foukalo - tak proto ta vtipná vzdálenost) trefila střed, ALE nečekal takový kopanec a měla oko dost blízko optiky ........ od někoho kdo vyrostl v myslivecké rodině a navíc střílel na asfaltové holuby brokovnicí, jsem takovou základní chybu nečekal, takže má bouli a fialkové obočí - aspoň ušetří za makeup   

, ale i vzduchovky.
 , ale i vzduchovky. znamenalo by to rožnout a i když je malá ten masakr si nedokážeš (možná) představit - Lybie by vedle toho vypadala jako klidný incident.
 znamenalo by to rožnout a i když je malá ten masakr si nedokážeš (možná) představit - Lybie by vedle toho vypadala jako klidný incident. Kraaasna nech hlavne sluzi a dobre vysledky zelam.
 Kraaasna nech hlavne sluzi a dobre vysledky zelam.
zdarekZ@nek píše: Snad to vyjde - teď tam mám jednu 50 a je to super, ale je to jen moutmaster a všichni tady říkají, že HW97K je killerscope a mountmaster nemá oboustraně zajištěný kříž. Na pružinovce je ráz jak dopředu tak dozadu. Kdežto mountmaster je připravený pouze na ten zpětný ráz.
Bavil jsem se s panem Studýnkou z technické podpory u Walter Trading což je dovozce Nikko Stirling do ČRbimHObim píše:zdarekZ@nek píše: Snad to vyjde - teď tam mám jednu 50 a je to super, ale je to jen moutmaster a všichni tady říkají, že HW97K je killerscope a mountmaster nemá oboustraně zajištěný kříž. Na pružinovce je ráz jak dopředu tak dozadu. Kdežto mountmaster je připravený pouze na ten zpětný ráz.
ptam se jako amater - odkud mas ty infos pres nicos dalekohledy?
 ...... nechceš riskovat že?
 ...... nechceš riskovat že?No bola to moja prva optika aza tu cenu by som asi ani nic lepsie nezohnal tak preco nie Airkinga.Teraz tam mam Hawke sidewinder 30 tactical.Musim zmenit podpis..........Z@nek píše:2 Petrof:
.....já neříkám že kope nějak citelně vůči mně (SA58 kope nebo dragunov)
A proč tam máš AirKinga...... nechceš riskovat že?