Teď se zase zeptám já.
 Něco zde píšeš o pružině pístu. Mám novou pružinu pístu (230mm) a chtěl bych se zeptat jestli jí mohu nastrojit do Slavie 620, ale nová je oproti té původní o 1,5cm delší, takže nevím, aby neudělala paseku. Díky za odpověď.
 Něco zde píšeš o pružině pístu. Mám novou pružinu pístu (230mm) a chtěl bych se zeptat jestli jí mohu nastrojit do Slavie 620, ale nová je oproti té původní o 1,5cm delší, takže nevím, aby neudělala paseku. Díky za odpověď.Euchemio píše:Tak jsem dnes rozebral a vyčistil Slavii 620. Vyměnil jsem pružinu. Pasovala tam pružina ze Slavie 630. Je ze silnějšího drátu, ale asi o 1cm kratší než ta stará. Na pístu bylo těsnění z umělé hmoty. Je jen nasazené na pístu, bez žádného šroubu. V obchodě mě dali umělohmotné těsnění do 630ky, že by tam mělo pasovat. Bohužel nepasuje. Vypadá podobně jako to staré, vnější průměr asi bude stejný, ale průměr vnitřního vybrání (omlouvám se za termíny, ale jsem programátor) do kterého se zasune píst je u nového těsnění menší. Nechal jsem tam zatím staré. Zřejmě díky vyčištění a nové pružině střílí "vzduchna" o hodně líp než předtím.
Měnil jste někdo to kožené těsnění které je na hlavni?

.Takže mi ostali aj ND
 .Takže mi ostali aj ND  .V obchode mi núkajú digital,realtree,a maskáč(woodland alebo také niečo ako vzor 97)
 .V obchode mi núkajú digital,realtree,a maskáč(woodland alebo také niečo ako vzor 97)  .Pridávam fotku jak asi to vyzerá na vzduchovke lenže ja chcem svoju oblepiť celkovo(inej,nie s620)
 .Pridávam fotku jak asi to vyzerá na vzduchovke lenže ja chcem svoju oblepiť celkovo(inej,nie s620) 

.Ja by som si si dal urobiť vlastnú,podla svojich predstáv.Ani toto nie je na zahodenie len ta gravirácia na prednej časti je škaredá a aj tvar by som upravil.Stále lepšie než originál
 .Ja by som si si dal urobiť vlastnú,podla svojich predstáv.Ani toto nie je na zahodenie len ta gravirácia na prednej časti je škaredá a aj tvar by som upravil.Stále lepšie než originál  .Musel ju prevŕtať a prebrúsiť,aby tam vošla,ale stalo sa, zatial ju ma uchytenu na
 .Musel ju prevŕtať a prebrúsiť,aby tam vošla,ale stalo sa, zatial ju ma uchytenu na a s pažbou so S634 by to asi vyzeralo celkom dobre
  a s pažbou so S634 by to asi vyzeralo celkom dobre  ?
 ?