Taky bych tam už nic jiného nedal. A už vůbec ne všelijaké ty megasilnébuhvíco hyperakcelerátory.
Než vyhazovat prachy a ještě ji ničit, radši vzduchovku pěkně venomizovat...

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

. A ide mi práve o zlepšenie balistiky u 5,5 ráže.  Rád experimentujem ano tých 240m/s pri 1,030g strele je už dosť utopija. Teda tých 20j je reálne zachovať pri kultivovanom chode piestu a dopadu aj piest sa dá tak upraviť aby sa doslova nevybúral von
. A ide mi práve o zlepšenie balistiky u 5,5 ráže.  Rád experimentujem ano tých 240m/s pri 1,030g strele je už dosť utopija. Teda tých 20j je reálne zachovať pri kultivovanom chode piestu a dopadu aj piest sa dá tak upraviť aby sa doslova nevybúral von  Potom mi asi ostáva už strelivo JSB exact jumbo RS o váhe 0,870g nie som dobrý počtár teda pri akej ústovej rýchlosti by mala táto strela 20J ?No neviem ale moja HW čka podla mna ked to porovnám stým čo mám doma kope slabo asi je to tým že je to 5,5 a  je tam na 15j slabšie prepatá pružina takže ako optijobijka mi to nepripadá to skorej tá slavia 620 zo strunou zo 630 je skokan roka
 Potom mi asi ostáva už strelivo JSB exact jumbo RS o váhe 0,870g nie som dobrý počtár teda pri akej ústovej rýchlosti by mala táto strela 20J ?No neviem ale moja HW čka podla mna ked to porovnám stým čo mám doma kope slabo asi je to tým že je to 5,5 a  je tam na 15j slabšie prepatá pružina takže ako optijobijka mi to nepripadá to skorej tá slavia 620 zo strunou zo 630 je skokan roka 
Kdyby to tak bylo, tak tu všici překračují zákon a milerád se k nim přidám31CJ190133 píše:Lanselot007: HW97 má s exportnou pružinou v 5,5 mm kalibri úsťovku 230 m/s (údaj výrobcu)