takéto reči si strč vieš kde, ty si isto najmúdrejší hlavne s tou "spisovnou" češtinu..

ty si presvedčený že ta škaredá hračka je niečo super božské až sa tu z toho posereme a ani neviem načo si zakladal toto vlákno, asi len aby tu každý chválil akú úžasnú hračku si ide chlapec kúpiť a nevie čo k nej. aj tak asi budeš prvý kto si ju v cz kúpi, takže tu o nej môžu všetci len teoretizovať, proste dristať
 lebo ju tu asi nik nemá.. kto ju ma nech ti napíše...
  lebo ju tu asi nik nemá.. kto ju ma nech ti napíše...tu sa nič podstatné nedozvieš, toto fórum je hlavne o vzduchovkách..
 hladaj inde.
 hladaj inde.a ta kvalita je ti pri hre úplne na prd, pri hre rozhodujú reflexy, to že budeš mat drahú hračku s teba neurobí víťaza, kľudne ta niekto sejme i s tou najlacnejšou as a môžeš isť domov..
We are the largest and most reliable international retailer specializing in airsoft and wargame equipment.
..medzinárodný maloobchodný predajca..- usa armada nakupuje z čínskeho maloobchodu? asi to je možne no.

hej, pul stoleti dopredu..

Mel by jsi si nejdriv vyzkouset z toho "pluvatka" vystrelit,pak muzes neco psat....
-už tak ty ho práve držíš v ruke a píšeš, haha
-tak či tak je to len as hračka, určená na hru, pluvatko určene na zábavu

Navic tocaky na stovky BB nejsou uplne nejspolehlivejsi v podavani
- už dávno je kopa takých čo sú spoľahlivé a aj keď jedno bbčko nevystreli vystreli ďalšie, pri hre to tak nevadí, a tu elektriku čo som dal link je spoľahlivá a celkom kvalitná(drevo, kov..) aj keď na systemu nemá
 hlavne cenovo..
 hlavne cenovo..40bb pre mod 3-Burst alebo Full je fakt smiešne malo, to pri hre dosť vadí a je mi úplne jedno či je to reálne alebo nie, ale ak si s tým budeš strieľať v obývačke tak ti to postačí.
as sa kupuje pre zábavu a s väčším zásobníkom je proste viac zábavy, neustále nemenie zásobníku počas hry je nudná otrava aj keď je to reálnejšie ale o to moc pri hre nejde, ide predsa o zábavu..........