To mas jedno... tady ty lidi prectou vsecko. Hlavne kdyz je toho hodnekalda píše:Andy dobrý![]()
Ale já tu nejsem od toho, abych uživatele "drbal" za jejich neznalosti, ale od toho, abych jim pomáhal![]()
No, asi to nevyšlo![]()
![]()
Btw. už mi to přijde silně OT, co se takhle radši bavit o větrovce nebo chválit / kritizovat fotky...
Je tu slíbená fotogalerie k testům větrovky CZ 200S
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
-
Návštěvník
Admin má pravdu, andy a spol mají "svou pravdu" :-
Prostě klasika. Každý, kdo umí číst, bude souhlasit s adminem, andy a spol se do svých keců musí zákonitě jen zamotávat. Pravdu mají jen v tom "...Martin nevěděl". Martin se rozumně nezapojuje (nebo nemá čas), ti, co ho hájí, jsou za blbce oprávněně, protože se hájí blbě. Admin jejich příspěvky četl přesně a přesně (trefně) odpověděl.
-
Návštěvník
Ty fotky jsou moc pěkné. Jenom jednu poznámku. Fotografie s mrtvými veverkami (či co to je) je velmi silným drážděním myslivců (Lesní stráže) a ochránců zvířat. V obojím případě jde minimálně o závažné přestupky. Až se někdo naštve a udá Vás, bude pozdě. Ve vlastním zájmu právě tuto fotografii raději z galerie vyjměte.
Ale jinak - opravdu pěkná filnta a pěkné fotografie.
Ale jinak - opravdu pěkná filnta a pěkné fotografie.
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
-
Návštěvník
Ale ne, to nemá cenu nikoho lynčovat! Jenom se snažím, aby z toho zas nebyla aféra kvůli volovině.
Problém je, že blbejch lidí je dost a nějaký přiblblý ochránce přírody to píchne někam na Greenpeace a už to mají v šetření policajti. No a ti si rádi smlsnou na někom, kdo si "vyfotil jak zastřelil veverky". A budete několik měsíců vysvětlovat, že jste tu veverku nepostrřelil, že jste tu fotku našel na netu a že to není návodné jednání.
Dejte mi pokoj!
Problém je, že blbejch lidí je dost a nějaký přiblblý ochránce přírody to píchne někam na Greenpeace a už to mají v šetření policajti. No a ti si rádi smlsnou na někom, kdo si "vyfotil jak zastřelil veverky". A budete několik měsíců vysvětlovat, že jste tu veverku nepostrřelil, že jste tu fotku našel na netu a že to není návodné jednání.
Dejte mi pokoj!
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
-
Návštěvník
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
-
Návštěvník
Nechci se vám chlapci do toho srát, ale někoho zajímá picání ze vzduchovky a někoho zas třeba, když si koupil novou zbraň, jak o ní pečovat, zvlášť, když výrobce je v manuálu na slovo skoupý. Co s tím máte za problém?Anonymous píše:Martin Mor. kras - napiš něco, nebo to zde bude pouze "Jak se maže Glock" ..jak někdo může takové téma založit ..![]()
![]()
Dawe1
-
Návštěvník
Nejlepší mazání Glocka je prach - normálně ho přivažte...
... na kouli na prdeli svého Škoda wagenu a tahejte ho za sebou jako kačenu, tak se vám skvěle ošetří, viz ty pořád dokola omílané testy 286000 ran, Glockaři, co?
A teď vážná odpověď - mrkněte do k tomu účelu založenému tématu (já ho nezakládal). Jeden den tu nejsem a když se vrátím, musím se smát a smát a smát. Brečet z vás nebudu, k tomu mě nedonutíte, "odborníci".
A teď vážná odpověď - mrkněte do k tomu účelu založenému tématu (já ho nezakládal). Jeden den tu nejsem a když se vrátím, musím se smát a smát a smát. Brečet z vás nebudu, k tomu mě nedonutíte, "odborníci".
-
Návštěvník
Re: Nejlepší mazání Glocka je prach - normálně ho přivažte..
No hlavně že jsi se vrátil, bez tebe to tu ztrácelo úroveň.Anonymous píše:... na kouli na prdeli svého Škoda wagenu a tahejte ho za sebou jako kačenu, tak se vám skvěle ošetří, viz ty pořád dokola omílané testy 286000 ran, Glockaři, co?