Jak to ale můžou vůbec prodávat, to na to nejsou nějaké normy? Vždyť je to strašně moc.
Nikdo od toho nechce přesnost flint z jiné cenové kategorie, ale aby člověk minul na 20 metrů třeba 2l petku...no to bych to snad zlomil a koupil si prak

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Jak to ale můžou vůbec prodávat, to na to nejsou nějaké normy? Vždyť je to strašně moc.

. Nechtěl jsem kupovat zbytečně drahou vzduchovku, mám v plánu být jen rekreační střelec a ne závodník nebo lovec
. Nechtěl jsem kupovat zbytečně drahou vzduchovku, mám v plánu být jen rekreační střelec a ne závodník nebo lovec  . Takže jsem následně postupoval dle popisovaných parametrů. Každopádně jsem se rozhodl pro značku Kral Arms a musím říct, že jsem spokojen
. Takže jsem následně postupoval dle popisovaných parametrů. Každopádně jsem se rozhodl pro značku Kral Arms a musím říct, že jsem spokojen  . Ten měsíc jsem střílel téměř denně na různé vzdálenosti a na různé cíle, ať už na vzduchovkový terč či plechovku. Vzduchovku jsem zakoupil i s puškohledem a největší vzdálenost na kterou střílím je 40m, na delší jsem zatím neměl možnost. No a světe div se, nemám problém trefit na tuto vzdálenost plechovku od 0,5l pivka a mému otci se například na tuto vzdálenost povedl trefit na druhou ránu klasický zapalovač. Takže dle této zkušenosti si myslím, že zrovna tato pružinovka je nejen pěkně zpracovaná, ale i docela přesná
. Ten měsíc jsem střílel téměř denně na různé vzdálenosti a na různé cíle, ať už na vzduchovkový terč či plechovku. Vzduchovku jsem zakoupil i s puškohledem a největší vzdálenost na kterou střílím je 40m, na delší jsem zatím neměl možnost. No a světe div se, nemám problém trefit na tuto vzdálenost plechovku od 0,5l pivka a mému otci se například na tuto vzdálenost povedl trefit na druhou ránu klasický zapalovač. Takže dle této zkušenosti si myslím, že zrovna tato pružinovka je nejen pěkně zpracovaná, ale i docela přesná  ...
 ...Pokud chces spolehlivy zasobnik bez zasekavani,tak alternativou muze byt ten od chorvatskeho Darko Dell Orco.Uz nejaky cas ma sve stranky,takze uz neni treba ojednavat pres e-mail
Na YouTube už naky videa jsou.sartel píše: ↑15 kvě 2020 20:11Už tu někdo osahával turecký Dreamline ?
https://kralarms.com/en/jumbo-dazzle/