Mandy, jednoducho to necitaj, ked si labilny.
 A ked ti je podvedeneho luto, nemusi, uz si kupil novu.
 A ked ti je podvedeneho luto, nemusi, uz si kupil novu.Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Tak se měj hezky a pěkný zbytek dne.fero1 píše:To je pravda. Alebo sa nasla po pol roku Palova kartusa, alebo mu za nu poslali financnu nahradu? Riesil to priamo s fabrikou.V tom pripade sa ospravedlnujem.
Mandy, jednoducho to necitaj, ked si labilny.A ked ti je podvedeneho luto, nemusi, uz si kupil novu.
A jaky tedy je ( Ten velký čávo steyr)? Naozaj jako jedina možnost mi nepřijde. Je opravdu tak dobrý?mandy píše:Neber si mě do huby! Já neříkám, že Steyr je špatná puška!Martin K píše:však nikdo ( kromě Mandyho) netvrdí, že je Steyr špatná puška. naopak!
a mimo to, je potřeba rozlišovat disciplíny jako je FT/HFT a Benchrest ! to co v pohodě stačí na FT může být na BR k smíchu! a Laponec si tu svou pušku ladí právě na BR...
 ), že HFT dokážu odstřílet jakoukoliv přesnou puškou, kterou osadím svoji optikou. teď, co mám Steyr na reklamaci ve fabrice, střílím CZ 200. a nyní tvrdím, že i když je CZ přesnější než Steyr tak se Steyrem nastřílím přesto líp! I sebepřesnější puška, pokud ti nepadne do ruky, nemůžeš si ji nastavit podle sebe ( a to bohužel CZ bez úprav je ), bude horší než ergonomicky nastavitelná zbraň. Prostě palmrest, lícnici, sportovní spoušť, botku ( hák ) ničím nenahradíš... Ale tyhle věci samozřejmě víš
  ), že HFT dokážu odstřílet jakoukoliv přesnou puškou, kterou osadím svoji optikou. teď, co mám Steyr na reklamaci ve fabrice, střílím CZ 200. a nyní tvrdím, že i když je CZ přesnější než Steyr tak se Steyrem nastřílím přesto líp! I sebepřesnější puška, pokud ti nepadne do ruky, nemůžeš si ji nastavit podle sebe ( a to bohužel CZ bez úprav je ), bude horší než ergonomicky nastavitelná zbraň. Prostě palmrest, lícnici, sportovní spoušť, botku ( hák ) ničím nenahradíš... Ale tyhle věci samozřejmě víš  .
 . . Proč je stabilizátor na dvě věci?
 . Proč je stabilizátor na dvě věci?