UMAREX - 850 AirMagnum
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Odpovím stejně jako v jiném vlákně:
To,že je z kovu není až tak podstatné.Přišlo mi to menší zločin než zku.... pěkný kus dřeva.Hlavně že mi sedí víc než originál.
Skoro každý,kdo si vyráběl pažbu se přiblížil pažbě s pistolovou rukojetí.Někteří mají rukojeť úplně kolmo k tělu ,tak jako to mám já.
Samotnou pažbu jem zapoměl zvážit(sakra),ale s flintou má 2,9kg.
Kyvety s náplní potom dalších 550-700g
To,že je z kovu není až tak podstatné.Přišlo mi to menší zločin než zku.... pěkný kus dřeva.Hlavně že mi sedí víc než originál.
Skoro každý,kdo si vyráběl pažbu se přiblížil pažbě s pistolovou rukojetí.Někteří mají rukojeť úplně kolmo k tělu ,tak jako to mám já.
Samotnou pažbu jem zapoměl zvážit(sakra),ale s flintou má 2,9kg.
Kyvety s náplní potom dalších 550-700g
Pažba
No teda! To čumím! Nápad je to fakt dobrý, lícnicu si tiež môžeš vyrobiť a nasadiť akú chceš, nieje to síce architektonický skvost ale vela roboty to nedalo, do origo pažby si nezasahoval, so zárukou neni problém a účel to splní úplne v pohode. Klobúk dolu!
Umarex CPSport .177
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
-
michal sýkora
zdravím všetkých. chcem si kúpiť umarex 850 ale meniem sa rozhodnúť medzi plastovou a drevenou pažbou. mne sa velmi páči tá verzia s tou drevenou pažbou , ale tá je na 2 x 12g bombičky. a to sa chcem spítať , či verzia s 88g neni silnejšia ako tá s 12g , respektíve či je v nich rovnaký tlak . ak hej tak sila bude rovnaká , akurát že budem častejšie menit bombičky. rozumiem tomu správne? ak nie opravte ma. Dakujem.
-
michal sýkora
hej plnit si to chcem sám , som zvárač takže s plynmi to nie je pre mna problém. samozrejme že som vedel že tlak plynu je rovnaký či v menšej alebo vo večšej flaši , ale myslel som si že tá 88g má mejakých 50 bar a tá 12g povedzme 30 bar. ale ked mi vravíš že tlak je rovnaký tak je to ok. takže objednám tú s tou drevenou pažbou.
-
michal sýkora
-
michal sýkora