Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

, co je to za dřevo, jasan ?
 , co je to za dřevo, jasan ? i palm rest budes delat ? Ale ty FT nedelas tak to asi nepotrebujes. JJ vypada to jako jasan. Cim si to vyrezaval, pasovkou nebo primocarkou? Budes nejak morit nebo co s tim budes delat? Ja si chtel udelat nejaky bullpup, ale to bych musel resit posunuti puskohledu dopredu a jeho uchyceni a na to si netroufnu
 i palm rest budes delat ? Ale ty FT nedelas tak to asi nepotrebujes. JJ vypada to jako jasan. Cim si to vyrezaval, pasovkou nebo primocarkou? Budes nejak morit nebo co s tim budes delat? Ja si chtel udelat nejaky bullpup, ale to bych musel resit posunuti puskohledu dopredu a jeho uchyceni a na to si netroufnu   

Toto je dobre udelat i pred samotnym morenim ci lakovanim....vyvstanou totiz leta ktera jsou (zatlacena) dovnir, ruzne otrepy a drevni vlakna ktera by stejne vyvstala pri lakovani nebo naposteni a povrch by byl nekvalitni
 Toto je dobre udelat i pred samotnym morenim ci lakovanim....vyvstanou totiz leta ktera jsou (zatlacena) dovnir, ruzne otrepy a drevni vlakna ktera by stejne vyvstala pri lakovani nebo naposteni a povrch by byl nekvalitni   Po navlhceni povrchu a zaschnuti vody na nem staci prebrousit brusnym papirem zrnitosti minimalne 220 ...ja pouzivam spis 320 sice to trva dele, ale povrch je hladky jak decka prdelka
 Po navlhceni povrchu a zaschnuti vody na nem staci prebrousit brusnym papirem zrnitosti minimalne 220 ...ja pouzivam spis 320 sice to trva dele, ale povrch je hladky jak decka prdelka   Mozna i vic
  Mozna i vic   Pak je to nejlepe ofoukat vzduchem od drevniho prachu, muzes i suchym hadrem ale to neni ono. To cele se muze opakovat jeste jednou...navlhvit, nechat zaschnout, prebrousit treba jeste necim jemnejsim. No a pak uz jen lakovat, morit, voskovat.....
 Pak je to nejlepe ofoukat vzduchem od drevniho prachu, muzes i suchym hadrem ale to neni ono. To cele se muze opakovat jeste jednou...navlhvit, nechat zaschnout, prebrousit treba jeste necim jemnejsim. No a pak uz jen lakovat, morit, voskovat.....   

Tu kresbu to zku... a leta to skoro sjednoti
 Tu kresbu to zku... a leta to skoro sjednoti chtel bych mit tvoji trpelivost
 chtel bych mit tvoji trpelivost Jeste nikdy jsme treba neresili reklamaci, nektere veci mame uz skoro 15let a slapou jak nove
 Jeste nikdy jsme treba neresili reklamaci, nektere veci mame uz skoro 15let a slapou jak nove