Taipan Bullpup
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Na obrazku je vidiet optika optisan... Rychlost ma okolo 890fps
		Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
			KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
Re: Taipan Bullpup
Tak jsem v neděli zkoušel střílet na větší vzdálenost,není to nic moc,chce to výrazně více treninku.Počasí bylo nestále,bezvětří se střídalo s větrem z leva z prava,diabolky jsem honil po celém terči z leva do prava a naopak, jak jsem ladil nastavení optiky,která má 10 násobné zvětšení a to je už dost málo na vzdálenost 70 a 80 a více m,kříž už překrývá bílou desítku,na zásahy jsem musel dojít kouknout(zapomněl jsem spektiv doma  ),takže když to shrnu.....asi jsem víc nachodil než nastřílel a navíc mě tlačil čas.S trochou nadsázky jsem si připadal jako na biatlonu
 ),takže když to shrnu.....asi jsem víc nachodil než nastřílel a navíc mě tlačil čas.S trochou nadsázky jsem si připadal jako na biatlonu  No jsou to první terče na větší vzdálenost.....

No jsou to první terče na větší vzdálenost.....
 ),takže když to shrnu.....asi jsem víc nachodil než nastřílel a navíc mě tlačil čas.S trochou nadsázky jsem si připadal jako na biatlonu
 ),takže když to shrnu.....asi jsem víc nachodil než nastřílel a navíc mě tlačil čas.S trochou nadsázky jsem si připadal jako na biatlonu  No jsou to první terče na větší vzdálenost.....

No jsou to první terče na větší vzdálenost.....Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Taipan II .22 + Optisan Viper 10x44 SCB
AA S410 Classic .177 + Leapers 6-24x50 MILDOT
to je slušný hodně slušný hhodně ti dělá ta optika no mam tu samou 

No díky....zkusím víc potrénovat než vyroste tráva a hlavně příjdou podzimní větry....to tam u nás fučí,že nemá smysl střílet.Ale zato půjde pouštět draky  .Člověče mně by zajímalo jak to ty biatlonisté děláj,že střílí na padocha s malorážky po běhu....
 .Člověče mně by zajímalo jak to ty biatlonisté děláj,že střílí na padocha s malorážky po běhu....
 .Člověče mně by zajímalo jak to ty biatlonisté děláj,že střílí na padocha s malorážky po běhu....
 .Člověče mně by zajímalo jak to ty biatlonisté děláj,že střílí na padocha s malorážky po běhu....Taipan II .22 + Optisan Viper 10x44 SCB
tak už jsou v Bohumíně  tak doufám že mi tam 1 chvíli  podrží
 tak doufám že mi tam 1 chvíli  podrží 
Včera jsem tam byl, přišlo 15 kusů a teprve je montují (budou tam CZ hlavně), ještě to bude nějakou dobu trvat.
Jinak nebude to už Taipan, ale Mutant.
Od původního Taipana se to částečně liší - má to úplně jiný zásobník a jeho ovládání (a co jsem viděl, tak se to zdá mnohem lépe vyřešené).
Jinak nebude to už Taipan, ale Mutant.
Od původního Taipana se to částečně liší - má to úplně jiný zásobník a jeho ovládání (a co jsem viděl, tak se to zdá mnohem lépe vyřešené).
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Naposledy upravil(a) ViTTek dne 14 lis 2014 16:37, celkem upraveno 1 x.				
ano to vím však už na nej čekám jakou dobu  teď už čekám jen na prachy mám tam na 1 mutanta rezervačku ano je to tu vyřešené stejně jako u cvrčka + pro mě možnost přehodit natahovací páčku a o proti cvrčkovi cena ale stejně to bude ranec z optikou atd.... střelivo montáž atd....  no těším se budou krásné Vánoce
 teď už čekám jen na prachy mám tam na 1 mutanta rezervačku ano je to tu vyřešené stejně jako u cvrčka + pro mě možnost přehodit natahovací páčku a o proti cvrčkovi cena ale stejně to bude ranec z optikou atd.... střelivo montáž atd....  no těším se budou krásné Vánoce 
			 teď už čekám jen na prachy mám tam na 1 mutanta rezervačku ano je to tu vyřešené stejně jako u cvrčka + pro mě možnost přehodit natahovací páčku a o proti cvrčkovi cena ale stejně to bude ranec z optikou atd.... střelivo montáž atd....  no těším se budou krásné Vánoce
lepe nez KG asi ano,ale urcite co do spolehlivosti a jednoduchosti byla puvodni verze lepsi
od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
			...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
Mě se sice víc zamlouvá starý systém zásobníku. Ale u nového kladně hodnotím to vsazení zásobníku jednou rukou. Žádné operace oběma rukama se zbraní na klíně, nebo dlouhé večery trénování jednoruč 
Hellboy:
Souhlasím.

Hellboy:
Souhlasím.

Těch 25bar na bloku je jaká hodnota?
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
To je hodnota pro ruského úředníka 
Stejně jak to Fko v rámečku a 3J

Stejně jak to Fko v rámečku a 3J
Jediné čemu bych v tom popisu věřil je název zbraně. Jelikož z info co mám to není made in Rusia, ale Ukraina 

- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
2 Millius ... přio 25 bar to dáva celé 3 joule .... dej tam 225 bra a dáva to 10 krát tolik ... prostě levá na statní dozorovaní
Víttku jsi mně předběhl ...
Víttku jsi mně předběhl ...
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
			AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
doufám že je to i z Qf v obsahu balení není uveden to by naštvalo kdyby to přišlo bez plnícího pinu