Flobertka Spielberg Brno
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Prý se má na flobertce dělat jiným způsobem snížení výkonu než to bylo doposavaď vrtáním otvorů,neví o tom někdo něco?
- menthon1974
Re: Flobertka Spielberg Brno
Bude to podobné jako u pistole Drulov flobert,odvodový kanál splodin na snížení výkonu bude mezi hlavní a pouzdrem závěru směrem kupředu ústí hlavně,zase odfuk do pažby ale že bude směrem kupředu tak už nebudou praskat pažby a pro ty co si myslí že odfuk ucpe to bude složité
Je dobře že začali dělat tento Nový odfuk na snížení výkonu.

Je dobře že začali dělat tento Nový odfuk na snížení výkonu.
.
Naposledy upravil(a) anonim dne 20 pro 2012 15:51, celkem upraveno 1 x.
Moc hezký,tohle někdy nenastřílím ani vzduchovkou s optikou a se střelivem JSB.
Hmm.... kdepak jsem tu mušku jenom viděl... že by na vojně?
Nástřel je taky parádní. Ukaž prosím celkovou fotku pušky.

Nástřel je taky parádní. Ukaž prosím celkovou fotku pušky.
.
Naposledy upravil(a) anonim dne 20 pro 2012 15:52, celkem upraveno 1 x.
Zdravím. Takže s větrovkou to u mě vypadá i do budoucna nereálně, protože dobrá stojí opravdu moc peněz a na nějaké obyčejné střílení na zahradě opravdu až moc. Mám hatsana 55s s optikou a teď zvažuji, jestli ho neprodat i s optikou a jít do Špilase... Jde o to, že na delší vzdálenosti jak 15m je kvůli kopání hatsana soustřel nic moc, tak jestli nenadělá víc zábavy ten Špilas...
jo víc zábavy za víc peněz(za munici). 

To je mi jasné, ale myslím to celkově. Jestli zůstat u hatsana, nebo vzít Špilase, který je prý celkem i přesný...
A nebo obojí 

Můj Špilas - zkoušeno zatím na 15m na zahradě je přesný, není problém trefit zátku od pet lahve.Já si nechávám i vzduchovku, přeci jen nenadělá tolik rámusu.A hlavně vzduchovka má větší průstřelnost než Špilas
Taky už jsem přečetl ledacos a raději tedy zůstanu u volby vzduchovky.
No, takhle bych to asi nenapsal.JERY píše:A hlavně vzduchovka má větší průstřelnost než Špilas
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
a jak teda bys to napsal?průstřelnost=průraznost. Vzduchovka je silnější než Spielberg za tím si stojím.Zkoušeno do plechu.Tedy když to nebudu porovnávat s nějakou vyčvachtaninou 

Kesi pravděpodobně myslel slovo "průstřelnost" protože u vzduchovek a flobertek lze těžko mluvit o nějaké průstřelnosti
Jasně že vzduchovka má větší sílu když je to 16J vs 7,5J.