Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 Občas se to zaseklo a následovalo vyproštění diabolek svářecími elektrodami. Nebo na mouchy jsem používal papírové kuličky. Ten samý systém jako ve škole do "foukaček" od tužky.
 Občas se to zaseklo a následovalo vyproštění diabolek svářecími elektrodami. Nebo na mouchy jsem používal papírové kuličky. Ten samý systém jako ve škole do "foukaček" od tužky.  Taky jsem do konce hlavně strkal ty "piko" petardy, které zalezli do hlavně přesně půlkou svojí délky. Pak stačilo zapálit a vystřelit. Bouchlo to cca 20m ve vzduchu
  Taky jsem do konce hlavně strkal ty "piko" petardy, které zalezli do hlavně přesně půlkou svojí délky. Pak stačilo zapálit a vystřelit. Bouchlo to cca 20m ve vzduchu   Občas jsem neodhadl čas a bouchlo to v hlavni
  Občas jsem neodhadl čas a bouchlo to v hlavni  Vzduchovce to ale nijak neublížilo. Byla to ale stará dobrá IŽ, do nové vzduchovky bych to rozhodně nestrkal. Tolik z mého dětství...
  Vzduchovce to ale nijak neublížilo. Byla to ale stará dobrá IŽ, do nové vzduchovky bych to rozhodně nestrkal. Tolik z mého dětství... 

ale co uz...raz to na kazdeho musi prist,no nie?
  ale co uz...raz to na kazdeho musi prist,no nie?  ale kym sa to nezaseklo bola to celkom sranda!!!
 ale kym sa to nezaseklo bola to celkom sranda!!! , na co teda je vzduchovka , než na pokojovou střelbu ? proto si snad člověk opatří , nějakou tu vzduchovku ( spíš lámací pistol ) , aby si doma mohl trochu zablbnout , ne ?
  , na co teda je vzduchovka , než na pokojovou střelbu ? proto si snad člověk opatří , nějakou tu vzduchovku ( spíš lámací pistol ) , aby si doma mohl trochu zablbnout , ne ?  )
  )

.
 .