Dreslerovy flobertky
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
O víkendu jsem moji novou Fox Special pořádně vyzkoušela, střílela jsem kuličkama i špičkama na 15 a potom i 25 metrů. Přesnost je ještě o dost lepší než u mojí Fox Lady. Musela jsem si trochu zvykat na větší rukojeť, nám malou ruku, ale dobrý, po určité době to už docela dobře šlo. Na 25 m se mi podařilo trefit i pár desítek na pistolovém terči, takže velká radost. Do konce roku bych si chtěla ještě stihnout pořídit King Cobru, no musím ještě něco našetřit.
Fox Lady
Slavia 630
Cobra
Derringer Vosa
Fox Special
Slavia 630
Cobra
Derringer Vosa
Fox Special
Re: Dreslerovy flobertky
Nevím, jestli to stihneš. Třeba Alfa už dala stopku, prostě už objednávky na flobertky nebere, vydala prohlášení, že je do konce roku pokud jsou v kategorii C1 nestíhá vyrobit. S panem Dresslerem jsem o situaci mluvil včera telefonem a je na tom podobně, ještė objednávky přijímá, ale už to nebude dlouho trvat a bude také dávat stopku. Ono to totiž nějakou dobu trvá,než se flobertky vyrobí a také protlačí přez zkušebnu. Potom už nezbude, než koupit flobertky v kat. C1 nebo staré Déčka třeba na inzerát nebo na bazaru z druhé ruky. Nově vyrobené po novém roce se budou už přihlašovat na ZP...... 

CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Re: Dreslerovy flobertky
Před chvílí jsem si u p. Dresslera objednal ještě jednu flobertku. Říkal mě to samé, že už brzy bude muset další objednávky odmítnout, protože jich má hodně a do konce roku by je nestihl vyrobit. Jsem rád, že jsem to ještě stihnul.
Dresslerovky, ZKM 451