Airgun Technology - URAGAN

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
ondrajepan
Re: Airgun Technology - URAGAN

Příspěvek od ondrajepan » 08 črc 2024 21:27

Tak tohle asi nezvládnu bez pokoci. Zkoušel jsem všechno jen né to rozebrat :( tak jdu hledat na internetu a každopádně děkuji :)

Uragan .22
Mini Me

Příspěvek od Mini Me » 10 črc 2024 18:12

Tonouci se stebla chyta :D jeste bych zkusil vypustit vsechen vzduch [ i z plenum komory ] a znovu natlakovat,treba se stane zazrak a profoukne se to :) S ventilem na flasce zkusenosti nemam,tak nevim jestli muze byt zavada i tam :?
ondrajepan

Příspěvek od ondrajepan » 21 črc 2025 14:11

Takže :) po chvilkové odmlce bych potřeboval prosím zase další radu :)

Jelikož sehnat servis na uragána je absolutně nemožné ( nejsou náhradní díly nebo se to prostě dotyčnému nechce dělat ;( ) tak musím zkoušet.

Sehnal jsem o kroužky vyměnil
U kartuše

Následně jsem zkusí naplnit a zjistil jswm že tlak uniká přes hlaveň!!!

Natáhnu nabíjecí páku vzduch přestane unikat ale hned jak ji pustím znovu je únik vzduchu přes hlaveň.

Na co bych se měl zaměřit teď? Na zadní části pažbičky jsou 3záslepky z toho dvě stejné ( stříbrné se dvěma otvory na přípravek na povolení)
V jednom nic není a ve druhém je úzká tyčinka na pružince spojená s tou záslepkou co vyšroubuju :D

Absolutně nevím jak to funguje.. popřípadě může být únik přes power planum? ( co to je a kde to najdu?:D )

Popřípadě nějaký servis na moravě co by mně chtěl zachránit?
Uragan .22
Arcturus

Příspěvek od Arcturus » 21 črc 2025 15:22

Jen rychlý dotaz - kontaktoval jsi se žádostí o servis nebo díly výrobce? Komunikují vůbec?
Black Powder
Administrator

Příspěvek od Black Powder » 21 črc 2025 20:22

Najlepšie je, keď niekto vôbec nepozná princíp a konštrukciu a ide sa v tom hrabať.
Vieš čo je vyvážený ventil a ako pracuje?
A čo regulátor, není vadný, dobre pracuje a je správne nastavený? Jedno s druhým súvisí a výsledný prejav závady môže byť úplne iný.
Ataman, Caiman, Red Wolf, Huben, LCS SK19, BRK ... Servis, opravy, úpravy všetkých PCP (HW100 nie), programovanie Daystate, prerábky Anschütz na 16J.
Dobré veci robím dokonalými.
Člen Mensa.
Hlupák má bezhraničné sebavedomie, no nulovú sebareflexiu.
ondrajepan

Příspěvek od ondrajepan » 22 črc 2025 15:31

Ahoj Arcturus snažil jsem se je kontaktovat bohužel na cca 4 emaily nereaguje nikdo... Kamarád sehnal číslo na někoho na firmě. po telefonu hodně nepříjemný pán mi sdělil že si mám napsat poptávku na email a pak zavěsil.

Ahoj Black Powder, bohužel mi nezbyla jiná možnost .. každopádně pokud víš o nějakým servisu kde mi to opraví rád to dovezu :) nejlépe v okolí moravy... zkoušel jsem všechny eshopy v česku a nikdo s tím nechce mít nic dočinění :(
nejsem si úplně jistej ale uragan 1 nemá vyvážený ventil ne ? bohužel nevím jak regulátor vyzkoušet.. umím ho natlakovat a přes přídavný manometr zjistit kolik tam je tlaku. ale to neřeší únik vzduhcu přes hlaveň :(

takže buď budu mít doma něco co nefunguje a nebo to rozbiju ještě víc ... a nebo mi někdo poradí a ja to opravím :D
Uragan .22
Black Powder
Administrator

Příspěvek od Black Powder » 22 črc 2025 15:41

Tak tam môže byť aj cviknutá špinka na dosadacej ploche ventilu , aj regulátor púšťa moc tlaku a pružina to neudrží.
Každopádne to treba rozobrať a spraviť veľký servis aj s výmenou okrúžkov.
Ataman, Caiman, Red Wolf, Huben, LCS SK19, BRK ... Servis, opravy, úpravy všetkých PCP (HW100 nie), programovanie Daystate, prerábky Anschütz na 16J.
Dobré veci robím dokonalými.
Člen Mensa.
Hlupák má bezhraničné sebavedomie, no nulovú sebareflexiu.
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 23 črc 2025 00:56

Poslat rovnou do fabriky na placený servis
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Arcturus

Příspěvek od Arcturus » 23 črc 2025 08:25

No a to je právě problém. On by to možná i na ten placený servis v klidu poslal, ale když s tebou nikdo nekomunikuje, tak to je neřešitelný problém a bohužel to není poprvé. V mém okolí je hned několik lidí, kteří mají stejnou zkušenost, na emaily nikdo nereaguje a telefon na stránkách raději ani uvedenej není. Právě kvůli tomuto jsem Airgun Technology už dávno vyškrtl ze svého seznamu doporučeníhodných výrobců.
ondrajepan

Příspěvek od ondrajepan » 23 črc 2025 18:07

Ty jo na tohle si už asi nevěřím... nebo kdyby aspoň bylo nějaké video jako návod na to :( asi nevíš o nějakým servisu v okolí olomouce ? bohužel v okolí neznám nikoho kdo by mi to pomohl opravit ... Mám kontakt na pána z balistasu ale ten je asi na dovolené a moc se mu do toho nechtělo tak bych ho tím nerad otravoval :(

Alexxxus: Já bych to klidně poslal na placený servis s tím nemám problém jen se potřebuju domluvit jak to udělat kolik je +- cena, nebo jak to dlouho bude trvat ... bez domluvy přece nemůžu nic nikam posílat a jelikož z jejich strany je totální ignor tak se mi fakt nechce jim lézt do zadku. Neuvažoval jste o rozšíření vašich služeb i na moravu ? :D prosím prosím

Arcturus: bohužel mi tohle bylo řečeno i balistasem... prý jsem si vybral tu nejhorší možnost co jsem mohl :D ta firma nejenom že by měla držet náhradní díly na svoje výrobky... ( což možná má ) ale nikomu je nepošle :D. ale už aspoň chápu proč to nikdo nechce opravovat :D
Uragan .22
Odpovědět