tak jdu hledat na internetu a každopádně děkuji
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 jeste bych zkusil vypustit vsechen vzduch [ i z plenum komory ] a znovu natlakovat,treba se stane zazrak a profoukne se to
 jeste bych zkusil vypustit vsechen vzduch [ i z plenum komory ] a znovu natlakovat,treba se stane zazrak a profoukne se to   S ventilem na flasce zkusenosti nemam,tak nevim jestli muze byt zavada i tam
 S ventilem na flasce zkusenosti nemam,tak nevim jestli muze byt zavada i tam  
 po chvilkové odmlce bych potřeboval prosím zase další radu
 po chvilkové odmlce bych potřeboval prosím zase další radu  
  …
 …  nejlépe v okolí moravy... zkoušel jsem všechny eshopy v česku a nikdo s tím nechce mít nic dočinění
 nejlépe v okolí moravy... zkoušel jsem všechny eshopy v česku a nikdo s tím nechce mít nic dočinění 

asi nevíš o nějakým servisu v okolí olomouce ? bohužel v okolí neznám nikoho kdo by mi to pomohl opravit ... Mám kontakt na pána z balistasu ale ten je asi na dovolené a moc se mu do toho nechtělo tak bych ho tím nerad otravoval
 asi nevíš o nějakým servisu v okolí olomouce ? bohužel v okolí neznám nikoho kdo by mi to pomohl opravit ... Mám kontakt na pána z balistasu ale ten je asi na dovolené a moc se mu do toho nechtělo tak bych ho tím nerad otravoval 
 prosím prosím
 prosím prosím  ta firma nejenom že by měla držet náhradní díly na svoje výrobky... ( což možná má ) ale nikomu je nepošle
 ta firma nejenom že by měla držet náhradní díly na svoje výrobky... ( což možná má ) ale nikomu je nepošle  . ale už aspoň chápu proč to nikdo nechce opravovat
. ale už aspoň chápu proč to nikdo nechce opravovat