Dreslerovy flobertky
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Říká to i pan Pekařík na propagačním videu, ředitel prodeje f. Alfaproj, že floberky jsou podle něho dobře použité na obranu. A na tom videu ničí terče představující útočníky. On to musí dobře vědět, je to letitý odborník na obranné zbraně, takže jeho názor nelze zpochybnit. Ptala jsem se na to i pana Dresslera, jaký má na to názor. Podle něj se floberty hodí především na střelbu do terče nebo na plechovky, na obranu jen v krajním případě, pokud jsou splněny zákonné podmínky. Já jsem tohoto názoru, že někdy stačí jen vystřelit do vzduchu a zahnat útočníka na útěk. Když mám floberku v kapse, cítím se bezpečněji a to také není k zahození 
Fox Lady
Slavia 630
Cobra
Derringer Vosa
Fox Special
Slavia 630
Cobra
Derringer Vosa
Fox Special
Re: Dreslerovy flobertky
A ted od domenek a sebeklamu prejdeme k realite. V kolikati pripadech bylo pouziti flobert zbrane k zastaveni/odstraseni utocnika uspesne? Odpovim sam: 0
A proc? Protoze ani .22 ani 6,35 ti nikdo seriozni k sebeobrane nedoporuci.
A proc? Protoze ani .22 ani 6,35 ti nikdo seriozni k sebeobrane nedoporuci.
No ale když to říká i pan Pekařík....??????
To dle všeho je především odborník na prodej produktu výrobce, pro kterého pracuje jako vedoucí prodejny. Marketingové taháky jak navnadit kupující a hlavně slibující splnění právě jejich tak naivních představ o produktu, zná snad každý. A že na videu " ničí " plastové tácky, má znamenat že takto flobertka zatočí i s útočníkem???
Nechci se nikoho dotknout ale to je opravdu bláhová představa. nedej bože až se takový člověk dostane do reálné situace kdy bude někým brutálně napaden a on bude spoléhat na svou útlou flobertku uloženou vedle své útlé peněženky v kapse. Pak přijde nemilé prozření s fatálními následky. Když jsem po přečtení řádek o denním nošení flobertky uvažoval, tak jediný důvod mě napadlo že jako fanda ji lze nosit prostě pro radost ze střelby při outdoorových činnostech a na vhodném místě si prostě užít střelbu na plechovku, terč apod. Jiné využití prostě není.
A spíš bych ted doporučil, než se zabývat teoriemi o zastavujícím účinku zběsilé střelby flobertovými zbraněmi do útočníků, kteří vás chtějí třeba ubodat nebo umlátit sekerou, se zamýšlet na co nám všechny ty flobertky , které už ted jsou defacto ( byt ne pravomocně zatím ) už tak jako tak zakázány a budou pouze na ZP. Tudíž všechna tahle fora o flobertkách budou jen sentimentální vzpomínkou na časy, kdy jsme se mohli s radostí věnovat této volnočasové aktivitě, kterou nám bruselští byrokrati vedle mnoha dalších našich práv a koníčků odejmuli za pomoci našich korupčních poslanců EUro patolízalů a vlezdoprdelků. Sláva Evropské unii........!!!!!!!!!!!
Admin: zákony riešiť v inej téme
A spíš bych ted doporučil, než se zabývat teoriemi o zastavujícím účinku zběsilé střelby flobertovými zbraněmi do útočníků, kteří vás chtějí třeba ubodat nebo umlátit sekerou, se zamýšlet na co nám všechny ty flobertky , které už ted jsou defacto ( byt ne pravomocně zatím ) už tak jako tak zakázány a budou pouze na ZP. Tudíž všechna tahle fora o flobertkách budou jen sentimentální vzpomínkou na časy, kdy jsme se mohli s radostí věnovat této volnočasové aktivitě, kterou nám bruselští byrokrati vedle mnoha dalších našich práv a koníčků odejmuli za pomoci našich korupčních poslanců EUro patolízalů a vlezdoprdelků. Sláva Evropské unii........!!!!!!!!!!!
Admin: zákony riešiť v inej téme
Nový zákon o zbraních má platit až od roku 2026 a kdo si pořídí floberku do té doby, bude a zůstane registrovaná na občanský průkaz. Na zbrojní průkaz si budou registrovat pouze ti, co si flobertu koupí po nabytí účinnosti nového zákona, tedy po roce 2026. A floberky vyrobené do roku 2021 s energií 7,5 J jsou a budou pořád v kategorii D.
Dresslerovky, ZKM 451
Pan Pekařík je pro mě autorita, rozumí tomu jistě velmi dobře, má letité zkušenosti. Do roku 2026 je daleko, mezi tím budou volby a nová vláda a můžou ledacos změnit, tak snad rozhodnou, že floberky zůstanou na občanský průkaz.
Fox Lady
Slavia 630
Cobra
Derringer Vosa
Fox Special
Slavia 630
Cobra
Derringer Vosa
Fox Special
Neplest si autoritu s odbornosti. Pan Pekarik neni konstrukter ani expert na balistiku jen prodavac. Znova opakuji , ze nikdo seriozni malorazove strelivo k obrannym ucelum nedoporuci a dobre vi proc. A vrcholem teto naivity je dvouranny derringer jehoz pouziti bude spocivat v jedne vystrazne rane a druhe ktera vtom strachu a zmatku pujde nekam do travy. Ono se staci podivat na kterykoli zaznam utoku a clovek rychle zjisti jak moc se to lisi od naivni predstavy utocnika, ktery do sebe necha strilet flobertkou.
Zde je videt s jakou razanci utocnik vede utok a jakou sanci ma obet (pozor neni to hezka podivana)
https://theync.com/media/videos/6/5/a/1 ... f2a479.mp4
Zde je videt s jakou razanci utocnik vede utok a jakou sanci ma obet (pozor neni to hezka podivana)
https://theync.com/media/videos/6/5/a/1 ... f2a479.mp4
To je hrozné, teď neusnu. To jí nikdo z přihlížejících nepomohl? Jen volají mobilem policii a útočníka nikdo nezastaví.....Ale to hlavní - co radíte tedy v takovém případě dělat? Jak se ta ubohá žena měla bránit?
Fox Lady
Slavia 630
Cobra
Derringer Vosa
Fox Special
Slavia 630
Cobra
Derringer Vosa
Fox Special
Obávám se, že ta žena neměla sebemenší šanci. Mohli jí pomoci ti čumilové, pokud by někdo z nich byl ozbrojen. Nejlépe pětačtyřicítkou, ale kdyby nebylo nic jiného tak i malrážkou a v tom případě několik dobře mířených ran na životně důležité orgány. Nebo chladná zbraň, nebo i třeba hůl, židle, co je po ruce. Je tam chlap jako hora a nic neudělá, zmůže se jen na telefonování. Zbabělec, nebo kamarád toho vraha.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Vždy je nejlepší možnosti útěk (zde už bylo pozdě),poté aktivní obrana.Blanka píše:To je hrozné, teď neusnu. To jí nikdo z přihlížejících nepomohl? Jen volají mobilem policii a útočníka nikdo nezastaví.....Ale to hlavní - co radíte tedy v takovém případě dělat? Jak se ta ubohá žena měla bránit?
Ale vrátím se k flobertu a eliminaci útočníka.
Měl jsem uloženy krásný článek o nádherné pistoli Beretta 71 LR
Název byl: Prodloužená pěst Mosadu. V článku bylo uvedeno proč byla tato zbraň tak oblíbená v jejích řadách,atd.
Důležité bylo,že k eliminaci nepřítele bylo potřeba 3-5 zásahu ze zbraně (rozumí se s tlumičem a likvidace)
A teď flobert,dvě rány (derringer) ve stresu-co myslíš? Navíc když vypadá spíše jako hračka [emoji57]
To už raději Tramp,kde je alespoň 5(6) výstřelu [emoji2369]
Ale i tak prostě flobertka v krizové situaci nebude prostě ideál [emoji20]
Zákony, sebeobrana, ranivý účinok riešiť v podobných témach inde ... tu len konštrukcia, design, skúsenosti a pod. ...
Admin
QB78 DEluxe .177,optika Nikko Stirling 3-9x40AO - Mountmaster-derringer Rex L 3",Slavia 631 .177
Včera jsem si dovezla od pana Dresslera derringera Falcona
tak jsem ho hned porovnávala s Cobrou. Je menší a štíhlejší, jako kapesní pistolka ideální
Ten vlevo.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Fox Lady
Slavia 630
Cobra
Derringer Vosa
Fox Special
Slavia 630
Cobra
Derringer Vosa
Fox Special
Byl jsem se na Falcona u p. Dresslera podívat, je to opravdu zajímavá flobertka s nevšedním designem. Optimalizovaná na nošení v kapse, malá, lehká a plochá zbraň. Vážně o ní uvažuji, budu šetřit. Dresslerovky nejsou levné, ale za kvalitu se prostě platí.
Dresslerovky, ZKM 451
Falcon má hlavně dlouhé 77 mm, to je jen o málo méně než Cobra, ta má hlavně 81 mm. Včera jsem je obě provětrávala na zahradě a s Falconem jsem trfovala úspěšně plechovku na 15 m jako s Cobrou, takže s přesností velká spokojenost 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Fox Lady
Slavia 630
Cobra
Derringer Vosa
Fox Special
Slavia 630
Cobra
Derringer Vosa
Fox Special
Na tvé fotce Falcona je z horní strany vidět, že máš na něm bílé hledí. To je nějaká speciální úprava?
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Nabarvila jsem hledí a mušku bílým lakem na nechty
je to lépe vidět proti černýmu terči
snadněji se mi míří.
Fox Lady
Slavia 630
Cobra
Derringer Vosa
Fox Special
Slavia 630
Cobra
Derringer Vosa
Fox Special
Lak na nehty se časem sedře a oloupe, já jsem si při objednávání Fox Specialu domluvil s panem Dresslerem, aby mi mušku nabarvil červenou vypalovací barvou. Ta je super, reflexní a furt drží i po několika letech.
pistole Fox S 200, King Cobra, Fox Special, derringer Rex L