CZ200S
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Prosím, kolik mm kouká nahoru přes lištu ten 10ti ranný AirArms zásobníček? Díky
Re: CZ200S
Děkuji moc:)
Zdravím.prosím Vás,aký závit(označenie)má kartusa na CZ200?ďakujem
Sewas skadial mas tu pazbu diky.Miroslav74 píše: ↑03 lis 2019 13:42Trošku jsem si zařádil. Moje Fuchsie...( ještě nedávno CZ 200T)
https://miroslav74.rajce.idnes.cz/CZ_20 ... 123647.jpg
https://miroslav74.rajce.idnes.cz/CZ_20 ... 123628.jpg
Tak chlapci trosku prerabka este nieje konec

Obrazok v linku

https://ibb.co/vhDWyBQ
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
A vyřešil jsi to nějak? Protože mně puška to těsnění na nabíjecí tyčce doslova žere. A strašně špatně se tam dává...
CZ kartuše má závit M16x1,5.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Vyřešil jsem to tak že jsem se posunul o hodně levelů jinam - Cz200 není špatná puška jen její mouchy jsou spíš masařky
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
A nenapadá někoho něco, jak ten o kroužek vyřešit jinak, než koupí jiné zbraně?? Třeba použít jiný materiál, rozměr nebo nějak to tam přilepit... Abych neexperimentoval tam, kde už existuje řešení...
Prosím Tě,vždyt ten okroužek je vyměněný za deset minut a Já měl hodně CZ a žadný problém tak nějak nerozumím proč měnit zbran?Děláš jako by jsi ho měnil každý měsíc.
On ho "svleká" O kroužek v bubinku zásobníku od Air Arms. A s nasazeným nabíjecím zařízením, je výměna problematická, protože k té nabíjecí tyčce se špatně dostává. Minule mi vydržel cca 100 diabolek. Tak se to snažím nějak vyřešit. Alexxus to vyřešil výměnou zbraně, ale předpokládám, že v tom nebudu sám. Jinak podle chrona to bez O kroužku ztrácí cca 1J energie. Takže se s tím samozřejmě žít dá, ale štve mě to, no....
vyhod zasobník od AA a pořid si manuální od Josefa 1000 při trošce cviku jde velmi dobře obsluhovat
CZ200S - prodlužovací botka na pažbu
Dobrý den,
asi jako mnoho majitelů této větrovky jsem se potýkal s krátkou pažbou - chybělo jí 4,5 cm a opravdu to nebylo ono. Při brouzdání po netu jsem našel i nasazovací botky na pažby z kůže a to české výroby, jenže - buď jen prodlužovaly pažbu, nebo jí vytvořily zvednutou lícnici. Ne obojí dohromady. Navštívil jsem s pažbou výrobce kožených věcí - pana Zubíčka z Ratiboře u Vsetína a zkoušelo se. Priorita pro mě bylo prodloužení pažby, ale standardní prodlužovací botka to zvládla asi jen do 3 cm, pak už špatně držela. S panem Zubíčkem jsme se tedy domluvili na výrobě zakázkové botky pro CZ 200, tak aby prodloužila o 4,5 cm a zároveň vytvořila zvýšenou lícnici. Pažbu jsem ponechal u výrobce jako kopyto pro individuální výrobu a za několik dní bylo hotovo. Botka dobře sedí na pažbě, prodloužení je možné ještě přizpůsobit vnitřními vložkami z kůže a lícnice je krásně měkká. Flinta mi s touto botkou sedí!!!!! Patrný je i výrazný vliv na přesnost střelby (na úsloví "hlaveň střílí, pažba trefuje" opravdu něco bude).
Ještě doplňuji - pažbu mám ve verzi FS, botka by tedy měla sedět i na verzi "S". Pan Zubíček má pažbu poměřenou, vyrobil si i vysekávací přípravky, takže další zájemci už u něj pažby nechávat nemusí. Pro ilustraci přikládám i foto nasazené botky.
Zdraví Jiří
asi jako mnoho majitelů této větrovky jsem se potýkal s krátkou pažbou - chybělo jí 4,5 cm a opravdu to nebylo ono. Při brouzdání po netu jsem našel i nasazovací botky na pažby z kůže a to české výroby, jenže - buď jen prodlužovaly pažbu, nebo jí vytvořily zvednutou lícnici. Ne obojí dohromady. Navštívil jsem s pažbou výrobce kožených věcí - pana Zubíčka z Ratiboře u Vsetína a zkoušelo se. Priorita pro mě bylo prodloužení pažby, ale standardní prodlužovací botka to zvládla asi jen do 3 cm, pak už špatně držela. S panem Zubíčkem jsme se tedy domluvili na výrobě zakázkové botky pro CZ 200, tak aby prodloužila o 4,5 cm a zároveň vytvořila zvýšenou lícnici. Pažbu jsem ponechal u výrobce jako kopyto pro individuální výrobu a za několik dní bylo hotovo. Botka dobře sedí na pažbě, prodloužení je možné ještě přizpůsobit vnitřními vložkami z kůže a lícnice je krásně měkká. Flinta mi s touto botkou sedí!!!!! Patrný je i výrazný vliv na přesnost střelby (na úsloví "hlaveň střílí, pažba trefuje" opravdu něco bude).
Ještě doplňuji - pažbu mám ve verzi FS, botka by tedy měla sedět i na verzi "S". Pan Zubíček má pažbu poměřenou, vyrobil si i vysekávací přípravky, takže další zájemci už u něj pažby nechávat nemusí. Pro ilustraci přikládám i foto nasazené botky.
Zdraví Jiří
S CZ200 akejkoľvek verzie skončil predaj. Koľko, cca 2 roky dozadu? Na žiadnom eshope som ju už teda nevidel a nebolo ju možné kúpiť. Náhodou som sa stavil v jednej nemenovanej kamennej prevádzke eshopu v Žiline a mali tam vystavenú cz200 S Green a na to, ako šli vzduchovky z cenou hore tak mala ešte cenu, za akú sa kedysi predávala. Splnil som si sen hoci s obavami či ide o nový kus, alebo tak trochu používaný
. Poobzeral som si ju a kúpil. Bola natlakovaná na necelých 200barov. Po zmeraní chronom som zistil necelých 11,5 Joula. Pri porovnaní fotografií z netu som zistil na závere z pravej strany odfrezovaný text "Max 16 joule" otázne je či to tak spravil predajca alebo sa takto predávali na Slovenskom trhu.

Crosman P1377 4,5mm
ASG CZ P-09 4,5mm
Zoraki HP-01-2 ultra 4,5mm
ASG Dan Wesson 8" 4,5mm
CZ200 S Green 4,5mm + Valiant LYNX 6x40 AOSIR MIL-DOT
ASG CZ P-09 4,5mm
Zoraki HP-01-2 ultra 4,5mm
ASG Dan Wesson 8" 4,5mm
CZ200 S Green 4,5mm + Valiant LYNX 6x40 AOSIR MIL-DOT
Větrovky cz 200 se
Zdravím sháním bicí ventil na cz200 nejraději bych jeho planek