Ta firma Great Gun stoji za uplne vyliz si. Mam u nich objednanu zbran od brezna 2011 a jeste neni ani ve vyrobe. Jsou to amateri co umi jen flusacky.Kavy píše:Mrkni na "E-shop" jinak kvalitních zbraní Great Gun.
Funguje,ale zoufalost.
Celému E-shopu dominuje reklama na "E-shop zdarma".
Jistý pokrok tam je,protože je možné měnit délku hlavně.
Kdyby konfigurátor fungoval se všemi variantami které vyrábí,včetně změny náhledu,bylo by to dokonalé.
Dreslerovy flobertky
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
CZ 858 TACTICAL, CZ 75 P-07 DUTY, CZ vzor 45, CZ 456, REMINGTON 597, HOLEK 261, MARLIN 1894
Re: Dreslerovy flobertky
Jsi v nesprávném vlákně, zkus jiný matroš 
Zajímalo by mě jakou energii by měla střela 6 mm flobert z 200 mm hlavně u foxky
na plný výkon bez úprav pro snížení výkonu.
na plný výkon bez úprav pro snížení výkonu.
pistole Fox S 200, King Cobra, Fox Special, derringer Rex L
Mna by zaujimalo, preco z Marsu zmyzla voda ... asi tak mirekd
Preco tu provokujes ?
Preco tu provokujes ?
na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...
Zajímá mě to jen čistě teoreticky jaký má střela potenciál. Nehledej v tom žádnou provokaci.
Normálně si stačí vyhledat výrobce nábojů a tam to máš. Pochybuju, že existuje systém, který by energii za normálních okolností zvýšil.
http://www.sellier-bellot.cz/cesky/nabo ... 6&view=all
Jinak naprosto souhlasím s
http://www.sellier-bellot.cz/cesky/nabo ... 6&view=all
Jinak naprosto souhlasím s
Lukáš píše:....... protože je to reklamní scifi..... toto masírovací
vlákno už jsem si dávno...
existují jen tři místa, která řídí celý svět
Stačí si o rozdílech mezi starou Foxkou a novým Fox Special přečíst na stránkách výrobce. Mimo jiné se zde uvádí že nový Special má hlaveň výběrové kvality a spoustu dalších vylepšení.pavel 54 píše:Že je to stříleno s Foxem 200 ,jsem si všimnul.Ale že by special byl vylepšen natolik aby dosahoval takového nástřelu? Mám na své taky hlaveň 200mm a pažbu dělanou do mé ruky ale k takovému nástřelu jsem se ani nepřiblížil. Prostě jak říkám: Neuvidím neuvěřím!
Protože mám starou i novou Foxku, mohu jejich přesnost porovnat. Nový model je na tom o poznání lépe, i když rozdíl není nijak dramatický. Se starou Foxkou jsem nastřílel nejvíce 93 bodů a to je na fobertku myslím taky slušné.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Uzasny vysledek.Nevidim duvod proc neverit.Pistole Fox jsou velice presne zbrane.Sam mam specialku objednanou.Mohl bych poprosit zmerit prumer hlavne?Foto z ruznych uhlu,by taky neskodilo

Chcete mě snad naznačit,že za starého FOXe jsem dal bez mála 10000Kč a má horší hlaveň než FOX speciál? To by si snad pan Dressler ani nedovolil. Nebo snad je to jeho běžná praktika?
U předchozí verze nebylo napsáno "výběrová hlaveň".
Každý si pod tím představí co chce,ty jsis třeba vybral že předchozí FOX měla jen "obyčejnou" hlaveň
Je to jako v obchodě z basy piv vybrat jen jedno,není v nich lepší nebo horší pivo,ať lahve prohlížíš jak chceš.
Každý si pod tím představí co chce,ty jsis třeba vybral že předchozí FOX měla jen "obyčejnou" hlaveň
Je to jako v obchodě z basy piv vybrat jen jedno,není v nich lepší nebo horší pivo,ať lahve prohlížíš jak chceš.
Také mám Fox Special s 200 mm hlavní objednaný a za dva týdny si pro něj jedu. Potom udělám nějaké fotky.
říká se tomu inovacepavel 54 píše:Chcete mě snad naznačit,že za starého FOXe jsem dal bez mála 10000Kč a má horší hlaveň než FOX speciál? To by si snad pan Dressler ani nedovolil. Nebo snad je to jeho běžná praktika?
Snad by si někdo nepřál aby byl nový model horší než starší
Ale vážně - starší Foxka je také přesná, nemám problém trefovat devítky a desítky, občas padne i osmička ale to je spíš špatným nábojem. Problém bude mezi zemí a zbraní. .....
Ale vážně - starší Foxka je také přesná, nemám problém trefovat devítky a desítky, občas padne i osmička ale to je spíš špatným nábojem. Problém bude mezi zemí a zbraní. .....
Dresslerovky, ZKM 451
Tak to už zní lépe. Kdo přizná osmičku přizná i sedmičku,třeba já. hlavní je,že nemusím kupovat speciál ten asi sedmičky nestřílí...
Zdravim.Hele asi takhle,je preci logicke,ze kdo nastrili se specialem takovy vysledek,tak to nastrili i se starsi Foxkou.Tak markantni rozdily,mimo vetsi rukojet a robustnejsi konstrukci tam nejsou.A pochybuju,ze by vyrobce delal zmeny ve vyvrtu hlavne,jinne drazkovani atd...Ciste za me,se mi nova Fox libi vic a to hlavne proto ze je vetsi a pusobi dospeleji.A taky chapu,ze nekteri si rikaji...Proc jsem kupoval pred rokem,ted jsem mohl koupit tohle.Presne to si budu rikat i ja za rok,protoze verim ze p.Dressler postupne dojde k vyvoji opravdu vzhledove plnotucne zbrane i kdyz jenom '"7.5'".Uvozovky davam zamerne,mam Trampa a sam vim co dokaze.Co me ale mrzi,ze Ti stastlivci co uz ji vlastni sem nedaji nejaka ziva fota a nemrsknou nejakou recenzi,to by me v tom dlouhem cekani na balik od ceske posty podstatne zvedlo naladu