Rád vždycky pomůžu,ale petku od starobrna nemám a s pistolí co má cca 5J se na 10m do petky netrefím,na 5m to nebude relevantní

Tak kdyby někdo jiný pomohl

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Václave, on do ní střílí z 10 cm, ne z 10 metrů...doveda píše:No jeden by to dokázal vypočítat,ale byl vykázán právě pro jeho výpočty
Rád vždycky pomůžu,ale petku od starobrna nemám a s pistolí co má cca 5J se na 10m do petky netrefím,na 5m to nebude relevantní
Tak kdyby někdo jiný pomohl
 To se snad trefíš, ne?
  To se snad trefíš, ne?  

zkus ty stránky nebo něco jinýho
  zkus ty stránky nebo něco jinýho Cena mi přijde "lidová" a pokud to funguje, tak by to byla dobrá a levná alternativa
 Cena mi přijde "lidová" a pokud to funguje, tak by to byla dobrá a levná alternativa  

, taky mám Chrony M1 a spokojenost maximální
 , taky mám Chrony M1 a spokojenost maximální  , mě šlo spíše o to, že co chvíli tu někdo píše že by potřeboval změřit a jestli by někdo nebyl ochotný.....atd.Docela to chápu, ono dát 4tyčky za to abych si přes to mohl občas prsknout je vážně docela dost
 , mě šlo spíše o to, že co chvíli tu někdo píše že by potřeboval změřit a jestli by někdo nebyl ochotný.....atd.Docela to chápu, ono dát 4tyčky za to abych si přes to mohl občas prsknout je vážně docela dost  

)
 )