Víceméně........anoH@nz píše:A k čemu je ti nepřesná flinta? To střílíš jen proto, že to udělá bum a někam to odletí a jsi spokojen?

Se zlamovačkama od GAMA mám dobré zkušenosti, mě jako volovi stačí, ale samozřejmě to není na přesné střílení. Žádný šunt to ale taky není, spíš s tím střílíte na plechovky na 50m, než do terče na 10.....
Každému, kdo tady má vzduchovku jde o největší přesnost, protože je prostě nebaví velké ráže a velké rány. Chtějí si sedět doma na dvorku, v klidu čumět dvě hodiny skrze hledí a vystřílet 100 diabolek do stejného místa a do jediného terče.
Jelikož nemám zbroják, musím se spokojit s něčím, co je podobně nepřesné (jak u čeho, beru to v obecném měřítku) a "surové" jako ostré zbraně a to, podle mě, vzduchovky značky GAMO jsou.......

Jinak bych ale chtěl asi full výkon, abych si alespoň od těch 7,5J pomohl tak snad bude těch 16J a ještě lepší značka- jenom teď uvažuji jestli Dianu nebo Weihrauch
 Jinak bych ale chtěl asi full výkon, abych si alespoň od těch 7,5J pomohl tak snad bude těch 16J a ještě lepší značka- jenom teď uvažuji jestli Dianu nebo Weihrauch  ale to je asi věc názoru, jak jsem koukal po fóru tak jsou tu tak nějak dva tábory, takže to asi nebude ta správná otázka
 ale to je asi věc názoru, jak jsem koukal po fóru tak jsou tu tak nějak dva tábory, takže to asi nebude ta správná otázka 

takze nejaka pazbicka s pistolovym uchopom a thumbhole by mi chutila
 takze nejaka pazbicka s pistolovym uchopom a thumbhole by mi chutila   Ale asi by stala jak cela nova 630
  Ale asi by stala jak cela nova 630