2Alkaj:
Nemusíš se bát zeptat  

"Pachatelé" jsou na první pohled naprosto normální kluci, do kterých by nikdo neřekl, že jsou schopní nejakého zvěrstva. A určitě nejsou nějak "více opálení". Jak je na tom v tomto ohledu "poškozená", nevím - ale tipl bych, že stejně. Jediné, co je spojuje, je to, že jsou všichni z rozvedených rodin. Ta dívka prý byla (podle spolužaček) trochu "vyzývavější", faktem je také to, že ji rodiče před časem převedli na jinou školu do jiného města - netuším proč, ale určitě k tomu měli dobrý důvod, když holku raději nechají denně dojíždět.
Tím se ovšem nechci nikoho zastávat - ani těch "násilníků", ani té "oběti". Já u toho nebyl, takže si netroufám soudit.
2edelweiss:
Trochu mne děsíš. Ty jsi nikdy doma rodičům "malinko" nezalhal, když jsi provedl něco, co jsi neměl? Nikdy jsi jako malý nezkusil hodit vinu za svůj prohřešek na někoho jiného, aby ses vyhnul trestu? Přiznávám bez mučení, že já ano... Co když ta dívka do toho opravdu šla dobrovolně a pak se lekla reakce rodičů, okolí a následků? 
Neříkám, že to tak bylo!!! Ale - ta možnost tu je.... Proto bych byl se soudem raději opatrný. Nevím, máš pravdu, zatím nemám děti - a rodiče jsou asi opravdu schopní naprosto bezvýhradně věřit svým dětem, i když jsou to někdy pěkně prolhaní hajzlíci. Neříkám, že Tvoje - ale všichni víme, že někteří jsou.