pozor na podvodníky
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				Lapťa
2Oto.Bohemia:
Oťasi, vážně mne zaráží drzost, s jakou se oháníš přátelstvím a spoluprací. O domluvách které platí by v návaznosti na tvou osobu také mohli někteří vyprávět...
Ale k věci, jak píše "edelweiss", tak příspěvek na naše forum byl nalinkován, tudíž bez jeho vědomí, že byly ohlasy agresivní nevím, co jsem četl já, tak byly tak 50:50. V každém případě byla celá záležitost smazána webmástrem a to asi z důvodu, že přecházela v osobní výpady a hanlivé narážky...nevíš o tom něco Oto? Stejně hnusné výpady a osobní averze se objevila i dnes v noci, samozřejmě pod různými alias. Nemusel jsem ani zde najít tento Tvůj jedovatý plivanec (zadaný ve stejném čase), abych si domyslel od koho zase vítr přinesl pěkný smrad.
Pro všechny ostatní:
Pan Ota je zapšklý bývalý člen CACWA, který o nás systematicky rozšiřuje lži a pomluvy. Zuzka Filipcová není již několik let členkou CACWA a zkušenosti s ní mají členové různé, já osobně např. ty nejlepší. Pravdou je, že od začátku léta je v Rakousku a komunikace s ní je když né nemožná, tak velice komplikovaná. Toto může být jeden z důvodů proč byla diskuze na toto téma smazána z našich stránek.
Jestliže pan Ota.H. zde vykřikuje, že CACWA někoho kryje, tak nevím jakým způsobem to můžeme dělat, když se nejedná o našeho člena a navíc s ní nemáme kontakt. Když zde píše, že jsme podvod, tak se ptám zda někdo konkrétní je podvodník a nebo zda tím pan Ota myslí přes 30 lidí členské základny. A jestliže jednáme v rozporu se stanovami nechť pan O.H. napíše konkrétně v čem. Jinak ať už laskavě DRŽÍ ÚSTA !!!
Všem kteří byli nuceni toto číst a nebyli natolik škodolibí, aby je to bavilo se omlouvám, stejně jako za hrubky které se v mém příspěvku psaném v rozčilení určitě najdou.
Lapťa -člen CACWA
		Oťasi, vážně mne zaráží drzost, s jakou se oháníš přátelstvím a spoluprací. O domluvách které platí by v návaznosti na tvou osobu také mohli někteří vyprávět...
Ale k věci, jak píše "edelweiss", tak příspěvek na naše forum byl nalinkován, tudíž bez jeho vědomí, že byly ohlasy agresivní nevím, co jsem četl já, tak byly tak 50:50. V každém případě byla celá záležitost smazána webmástrem a to asi z důvodu, že přecházela v osobní výpady a hanlivé narážky...nevíš o tom něco Oto? Stejně hnusné výpady a osobní averze se objevila i dnes v noci, samozřejmě pod různými alias. Nemusel jsem ani zde najít tento Tvůj jedovatý plivanec (zadaný ve stejném čase), abych si domyslel od koho zase vítr přinesl pěkný smrad.
Pro všechny ostatní:
Pan Ota je zapšklý bývalý člen CACWA, který o nás systematicky rozšiřuje lži a pomluvy. Zuzka Filipcová není již několik let členkou CACWA a zkušenosti s ní mají členové různé, já osobně např. ty nejlepší. Pravdou je, že od začátku léta je v Rakousku a komunikace s ní je když né nemožná, tak velice komplikovaná. Toto může být jeden z důvodů proč byla diskuze na toto téma smazána z našich stránek.
Jestliže pan Ota.H. zde vykřikuje, že CACWA někoho kryje, tak nevím jakým způsobem to můžeme dělat, když se nejedná o našeho člena a navíc s ní nemáme kontakt. Když zde píše, že jsme podvod, tak se ptám zda někdo konkrétní je podvodník a nebo zda tím pan Ota myslí přes 30 lidí členské základny. A jestliže jednáme v rozporu se stanovami nechť pan O.H. napíše konkrétně v čem. Jinak ať už laskavě DRŽÍ ÚSTA !!!
Všem kteří byli nuceni toto číst a nebyli natolik škodolibí, aby je to bavilo se omlouvám, stejně jako za hrubky které se v mém příspěvku psaném v rozčilení určitě najdou.
Lapťa -člen CACWA
- 
				Oto.Bohemia
- Kontaktovat uživatele:
?
 fakt nevím, že bych někam jinam psal a kdyby ano, tak bych se určitě jako vždy podepsal
 fakt nevím, že bych někam jinam psal a kdyby ano, tak bych se určitě jako vždy podepsal  
  ve vámi smazaném přízpěvku nic hanlivého nebylo, jen upozornění na zlodějnu
 ve vámi smazaném přízpěvku nic hanlivého nebylo, jen upozornění na zlodějnu ostatní sis vymyslel, a to že veřejně špiníš mé jméno, svědčí o tvé nevědomosti a hlouposti
 ostatní sis vymyslel, a to že veřejně špiníš mé jméno, svědčí o tvé nevědomosti a hlouposti dále fakt není co k tvému jedovatému cancáku dodat
 dále fakt není co k tvému jedovatému cancáku dodat 
- 
				Lapťa
Možná jedovatému, možná ne, v každém případě co dodat rozhodně máš!
1) CACWA je podvod - kdo je tím podvodníkem, nebo snad mi všichni?
2) V čem jsme v rozporu se stanovama?
Špinit tvé jméno rozhodně nehodlám, píšu co vím a nebo co si myslím. Na špinění si stačíš evidentně sám... Tvůj neopodstatněný výpad vůči naší organizaci mluví za vše.
Lapťa
			1) CACWA je podvod - kdo je tím podvodníkem, nebo snad mi všichni?
2) V čem jsme v rozporu se stanovama?
Špinit tvé jméno rozhodně nehodlám, píšu co vím a nebo co si myslím. Na špinění si stačíš evidentně sám... Tvůj neopodstatněný výpad vůči naší organizaci mluví za vše.
Lapťa
- 
				Oto.Bohemia
- Kontaktovat uživatele:
SZ
 poslal jsem ti SZ, neb sem rozhodně takové dohadování asi nepatří
 poslal jsem ti SZ, neb sem rozhodně takové dohadování asi nepatří 
- 
				epetr2008
2 Oto.Bohemia chápu rozhořčení, pokud jste přišel o peníze jako Edelweiss tak to zamrzí. Několik tisíc už docela naštve.
2 Lapťa --- Četl jsi vůbec toto ?
			2 Lapťa --- Četl jsi vůbec toto ?
Jak můžete omlouvat bývalého člena jen tím, že je v Rakousku?edelweiss píše:Našel jsem na fóru www.cacwa.cz že mně někdo nalinkoval, i s paní zlodějkou Filipcovou, reakce spíše agresivní a proti mně (já tam nepsal tak to nechápu). No asi se tu nedívali na fotky teho hnusu.
Chcu podotknout že uniformu stále nemám a prachy taky ne!!!
- 
				Lapťa
2 epetr2008: četl a nemám k tomu co dodat,  nikoho neomlouvám ani neobhajuji. Tento příspěvek byl "nalinkován" na naši diskuzi, kde se ozvalo několik dalších hlasů stejným způsobem a další hlasy byly proti, diskuze se začala ostřit a pak byla webmasterem z mě neznámých důvodů smazána. V každém případě jsem tento krok uvítal, jelikož bez zapojení dotčené paní neměla hádka smysl. Takže ještě jednou, neobhajuji Zuzanu, otevřeně píši, že já s ní mám dobré zkušenosti, neobhajuji smazání diskuze na našem webu, ale chápu proč k němu došlo -> to co jsem zde psal bylo ohrazení vůči výpadům proti CACWA a nazýváním nás podvodníky, toto již dále řešíme po soukromé linii, takže hodně štěstí všem....
Lapťa
			Lapťa
To-Lapťa
Nic proti nikomu, ovšem neposouvejte to do osobní roviny.
K Zuzaně, je to normální podvodnice a zloděj, takovou zkušenost má víc lidí a podle fotek oné ,,zelené´´ uniformy je vidět že je jednak barvoslepá a taky že po zaplacení už se moc nesnažila. Takže dnes nemám ani ty hadry ani prachy a Zuzana jednak nebere telefon a navíc vytváří nové záminky proč nejednat.
Ať tak nebo onak svět je malý a nakonec padne kosa na kámen, trvale se dopouští podvodného jednání a jisté je že se k hromadné žalobě přidám jen co to praskne v plném rozsahu

Oto klid, podle mně jsou zouavové fain lidi 

Tak sem raději nalinkuj něco o vás a vačich akcích:-)
Nic proti nikomu, ovšem neposouvejte to do osobní roviny.
K Zuzaně, je to normální podvodnice a zloděj, takovou zkušenost má víc lidí a podle fotek oné ,,zelené´´ uniformy je vidět že je jednak barvoslepá a taky že po zaplacení už se moc nesnažila. Takže dnes nemám ani ty hadry ani prachy a Zuzana jednak nebere telefon a navíc vytváří nové záminky proč nejednat.
Ať tak nebo onak svět je malý a nakonec padne kosa na kámen, trvale se dopouští podvodného jednání a jisté je že se k hromadné žalobě přidám jen co to praskne v plném rozsahu

Oto klid, podle mně jsou zouavové fain lidi

Tak sem raději nalinkuj něco o vás a vačich akcích:-)
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
			- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
To All: Prosim odpustte si osobni vypady a vratte se zpet k diskuzi.
To Oto.Bohemia: Ackoli problemu vubec nerozumim a rozumet snad ani nechci, bylo by zcela evidentne na miste, abyste vysvetlil, proc onu organizaci CACWA nazyvate podvodem a v cem konkretne porusuji sve stanovy .. pokud tak neucinite, budu muset brat Vase vypady jako neopodstatnene a tedy jako poruseni pravidel fora - minimalne pravidla c.5!
			To Oto.Bohemia: Ackoli problemu vubec nerozumim a rozumet snad ani nechci, bylo by zcela evidentne na miste, abyste vysvetlil, proc onu organizaci CACWA nazyvate podvodem a v cem konkretne porusuji sve stanovy .. pokud tak neucinite, budu muset brat Vase vypady jako neopodstatnene a tedy jako poruseni pravidel fora - minimalne pravidla c.5!
- 
				Oto.Bohemia
- Kontaktovat uživatele:
úprava
 svůj příspěvek jsem upravil a některé méně vhodné výrazy vypustil
 svůj příspěvek jsem upravil a některé méně vhodné výrazy vypustil nemá opravdu cenu dále odbíhat od původního tématu,
 nemá opravdu cenu dále odbíhat od původního tématu,neb jakékoliv rozebírání nemá cenu a bylo by to fakt na dlouho a na toto fórum to fakt nepatří

-----------------------------------
Happy, Reenacting !
Re: pozor na podvodníky
Pozor na člověka který vystupuje pod více e-maily ! jednou z adres je gulas93@seznam.cz  - poslal jsem m uzbraň na dobírku do kopřivnice, na adresu:
Marketa Krokova Koprivnice PSC 74221 Zahumeni 1151
Nevím nakolik je adresa platná, ale balík byl uložen týden na poště a poté odeslán zpět. Zalatil jsem výdaje na poštu adobírku a nic jsem nevyřešil.
POZOR NA TAKOVÉ VYCHCÁNKY !
Vojta Prostějov
Marketa Krokova Koprivnice PSC 74221 Zahumeni 1151
Nevím nakolik je adresa platná, ale balík byl uložen týden na poště a poté odeslán zpět. Zalatil jsem výdaje na poštu adobírku a nic jsem nevyřešil.
POZOR NA TAKOVÉ VYCHCÁNKY !
Vojta Prostějov
Slavia CZ 630 Cal.177 rv."03 + zakázková montáž KZK + Delta Optical Entry 4x32AO
Vojenská vzduchovka Vz.47 Cal.176 - n.p. Strakonice 64953
Vojenská vzduchovka Vz.47 Cal.176 - Zbrojovka Brno 10120
			Vojenská vzduchovka Vz.47 Cal.176 - n.p. Strakonice 64953
Vojenská vzduchovka Vz.47 Cal.176 - Zbrojovka Brno 10120
Re: pozor na podvodníky
Ta adresa je plátna býval som tam je to najhoršia ubytovňa akú som kedy videl je to tam sam asociál a fetomet.Tomu baraku hovoria Včelín
CZ 200S HUNTER 177.-SIGHTRON 
CZ 200S FS 177.-SIGHTRON
URAGAN Cal.25 -OPTISAN 6-24x50F1
WALTHER LG300 DOMINATOR -VORTEX VIPER 2,5-10X32
AIR ARMS TX200HC-BURRIS
TAIPAN VETERAN 22, LONG
			CZ 200S FS 177.-SIGHTRON
URAGAN Cal.25 -OPTISAN 6-24x50F1
WALTHER LG300 DOMINATOR -VORTEX VIPER 2,5-10X32
AIR ARMS TX200HC-BURRIS
TAIPAN VETERAN 22, LONG