Ale chápu, že můžete mít ten pocit, když trpíte i představami, že se proti nám vede nějaká zlovolná kampaň.

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Jo, ta možnost tu existuje, ano, ale já mám jiný návrh. Trochu přitvrdíme. Čas vyjednávání vypršel. Říkejte si tomu extrém, ale navrhuji, abychom šli tvrdě a bez prodlení zaútočili skutečně masovou letákovou kampaní, a zatímco se z ní budou sbírat, nasadíme cirkusáky, alegorické vozy, pouliční divadlo a možná i dobročinné koncerty, ano? A pokud to bude málo, lituji, ale přijde čas triček: „Jsem hrdým majitelem zbraně!“, „Život bez zbraně? Ne, děkuji!“ ... a pokud je tohle nepřinutí, pak už nevím co…HanuIv píše:
Možná se ptáte, co udělám já. Zatím začnu jen tím, že si nechám vyrobit tričko s nápisem Jsem hrdým majitelem střelné zbraně" a budu jej nosit. Možná si nechám vyrobit i nálepku na auto s podobným textem. Ano, není to moc dramatický počin, ale je to alespoň o něco víc, než nic nedělat a nadávat v hospodě.
A co uděláte Vy?
Budu se těšit na Vaše odpovědi![/b]

) ... teď si představte že někdo naočkuje svojim dětem že zbraně jsou špatne a ti to dovedou ještě do vědši absurdity... vyvracejte jim něco... bohužel se to šiři i mimo rodiny ta moje by nesnesla mit doma na stěně paružky ani na zemi kožich ... ale snažim se ji ztoho vylečit tak uvidíme
 ) ... teď si představte že někdo naočkuje svojim dětem že zbraně jsou špatne a ti to dovedou ještě do vědši absurdity... vyvracejte jim něco... bohužel se to šiři i mimo rodiny ta moje by nesnesla mit doma na stěně paružky ani na zemi kožich ... ale snažim se ji ztoho vylečit tak uvidíme

mě přišla teď v pátekHanuIv píše:Nevim.
Pokoušel jsem se registroval a ani ta kartička mi nedorazila...