expanzní stg 44
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Mimochodem koukal jsem ,že má novohradský recenzi ve střelecké revue na svůj PPD-40 taky pěkný kousek
Re: expanzní stg 44
Milý Martine R-je-li co zákonem zakázáno dělat,pak je to zakázáno dělat tomu,kdo tak činí, nikoli mně.
Oheň!Oheň přišel jsem vrhnout na svět a jak si přeji aby se vzňal!
Ježíš,Luk.12,49.
Ježíš,Luk.12,49.
vlastnit nebo schovávat zbraň konkrétně kat.A bez povolení(vyjímky) je nedovolené ozbrojování a v tomto případě by jste v tom lítali oba dva
Já zbraň kategorie A nevlastním.Koupil jsem expanzní zbraň a z čeho ji výrobce zhotovil je na jeho zodpovědnosti.
Ježíš,Luk.12,49.
Ježíš,Luk.12,49.
Expanzní zbraň může být také kat.A je to sice nesmysl v zákoně ale bohužel to tak je
nemyslím zrovna typ MP-38

řeknu to upřímně-Novohradský mě nasral,ale nestojí mně za to abych na něj nebo na kohokoli psal bonzy.Když už jsme u těch zbraní A ,tak jestli chce někdo mít pěkný samopal,tak ať si koupí tuhle jeho MP38 a vymění jí hlaveň.Ta zbraň je fakt dobře udělaná a nemá vůbec žádnou pojistku proti předělání.Divím se,jak mohl přísl.úřad tohle pustit na trh,ale stalo se.Takže šup tam hlaveň a -hende hóch !
Ježíš,Luk.12,49.
Ježíš,Luk.12,49.
-
- Kontaktovat uživatele:
Maldigola: Je to replika vyráběná dle origianálu, já stavím repliku německého pancéřáku v 1:1 a až ho dodělám tak taky bude nosit znaky s HK a podobně tak jak se proháněl před 65lety . Prostě když je něco replika tak snad se vším všudy ne ? To je jako by jsi chtěl repliku přezky Waffen SS a ona by mněla místo HK ruskou hvězdu
Navíc ku příkladu na mojem STG44 (BD44 Dittrich) mam taky přejímací značky Waffennamtu .Jediny na koho si můžeš stěžovat je ten co ti to prodal a svou vlastní neznalost. Navíc je udělanej tak aby nešli zaměnit díly.

Navíc ku příkladu na mojem STG44 (BD44 Dittrich) mam taky přejímací značky Waffennamtu .Jediny na koho si můžeš stěžovat je ten co ti to prodal a svou vlastní neznalost. Navíc je udělanej tak aby nešli zaměnit díly.
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
zajímalo by mě co vadí českým zákonodárcům na expanzních zbraní že je řadí do kategoria A a B??jediná zbran co je D je mp 38 a mp 40 a mp 41/a u všech je napsáno že komora není v ose výstřelu/a tohle s tou komorou je aji u těch zbraní ze Slovenska a Německa???

Vadi jim to,ze to jsou normalni ostry kvery,predelany na expanz.Kdyz slo neco predelat,tak s trochou zrucnosti by to mohlo jit vratit.Tyhle repliky MP 38/40 jsou cele nove vyrobene,takze zadne predelavky originalu.Nereste tu uz slovensky expanzni flinty.Je to A a nic na tom nezmuzeme.At nekdo vyrobi sa 58,nebo ak 47 expanz z novych dilu a bude klid.Ale cena bude kolem 30ti
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
cena by byla i nižší to záleží na poptávce