Znehodnocené zbraně...
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Chtel sem se zeptat,jakym zpusobem se znehodnocuji zbrane..
A da se zakrok vratit..?
A da se zakrok vratit..?
To je zas blbá otázka, že?
Znehodnocení se provádí svárem a nebo řezem. Pikantní je, že podle českého předpisu znehodnocené zbraně nejsou v zahraničí považované za znehodnocéné a naopak.
Zcela logicky se znehodnocená zbraň v ostrou proměnit nedá. A kdokoliv tvrdí opak se dopouětí jednak těžkého poškození střelecké komunity a druhak navádí k trestnému činu.
Znehodnocení se provádí svárem a nebo řezem. Pikantní je, že podle českého předpisu znehodnocené zbraně nejsou v zahraničí považované za znehodnocéné a naopak.
Zcela logicky se znehodnocená zbraň v ostrou proměnit nedá. A kdokoliv tvrdí opak se dopouětí jednak těžkého poškození střelecké komunity a druhak navádí k trestnému činu.
Fyzikální zákony jsou právě ty jediné, které platí pro všechny. Dokonce i pro politiky a boháče. - Neznámý Génius
K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama - Edmund Burke
K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama - Edmund Burke
-
- Kontaktovat uživatele:
:-)
v pod statě je to jednoduché .. ten kdo by uměl ze znehodnoceného udělat fční tak to dokáže od začátku celé tak nevím co se tu řěší ...
nevím proč by si měl kupovat nefunkční .. stačí si díly nepodléhající zákonu koupit ... a zbytek si dodělat ... bráno selským rozumem ....
z osobních skušeností bych po sobě znehodnocené kusy nechtěl dávat dohromady .... nejen že byly dokonale provrtány do r 7,62 jsem vrtal 10, vařil jsem jak vitana
a navíc díly které se vybrali tak se vracely nebo likvidovaly dál .. zůstalo mi akorát pár zásobníků.
pro inspiraci a nenecavce jak jsem je likvidoval:
Navíc i některé muzea mají zbraně zavařeny ... Likvidoval jsem STG 44 hlavěň provrtaná, zavařená, kanálek na odvod plynů zavařený, veškerý bicí a spoušťový mechanismus vybraný(odešel do šmelcu), spošť a pojiska (částečně ofrézovány a zavařeny) a veškaré hlavní díly byly k sobě přivařeny . chtěly by jste to dávat do kupy ???
jednak se to ani nedá pokud máte v rámu ve výhozném okénku na vařený špalek až z hlavně ..... bez zničení to ven nedostanete.
a u sa57 to spousta lidí poznala dost hodnotně zavařený bez vnitřku ...
a pokud u 57 zavaříte hlaveň k rámu v místě náběhu ... moc špatně se bude vyndavat ..
toť vše
nevím proč by si měl kupovat nefunkční .. stačí si díly nepodléhající zákonu koupit ... a zbytek si dodělat ... bráno selským rozumem ....
z osobních skušeností bych po sobě znehodnocené kusy nechtěl dávat dohromady .... nejen že byly dokonale provrtány do r 7,62 jsem vrtal 10, vařil jsem jak vitana

pro inspiraci a nenecavce jak jsem je likvidoval:
Navíc i některé muzea mají zbraně zavařeny ... Likvidoval jsem STG 44 hlavěň provrtaná, zavařená, kanálek na odvod plynů zavařený, veškerý bicí a spoušťový mechanismus vybraný(odešel do šmelcu), spošť a pojiska (částečně ofrézovány a zavařeny) a veškaré hlavní díly byly k sobě přivařeny . chtěly by jste to dávat do kupy ???
jednak se to ani nedá pokud máte v rámu ve výhozném okénku na vařený špalek až z hlavně ..... bez zničení to ven nedostanete.
a u sa57 to spousta lidí poznala dost hodnotně zavařený bez vnitřku ...
a pokud u 57 zavaříte hlaveň k rámu v místě náběhu ... moc špatně se bude vyndavat ..
toť vše
A proč bys to dělal?
Funkční 858 stojí cca 5tis.
A jestli nemáš ZP tak + 2 měsíce čekání + 500,-
Funkční 858 stojí cca 5tis.

A jestli nemáš ZP tak + 2 měsíce čekání + 500,-
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
re chino
a proč to skoušet, zbytečně provokuješ ...
stojí ti to za to?! pokud by jsi dal třeba sa 58 dokupy kde sní budeš střílet ?? a nacíc pokud tě někdo uvidí, práskne (což spoustalidí dělá a bavíse tím) tak by mě zajímalo jak stoho vybruslíš.
myslím že jak psal Kubajzz je lepší zp a 858 neš loch bezní
stojí ti to za to?! pokud by jsi dal třeba sa 58 dokupy kde sní budeš střílet ?? a nacíc pokud tě někdo uvidí, práskne (což spoustalidí dělá a bavíse tím) tak by mě zajímalo jak stoho vybruslíš.
myslím že jak psal Kubajzz je lepší zp a 858 neš loch bezní

-
- Kontaktovat uživatele:
golfkiller
golfkiller má prvdu. a nejen hermex ale i kdekoliv. za ty prachy je to myslím rozumná koupě.
golfkiller jak jsi udělal pajšl a mechnismus do te paintballky?? to jsi vymyslel nebo podle něčeho .. kolegove by chtěli něco obdobného ...
golfkiller jak jsi udělal pajšl a mechnismus do te paintballky?? to jsi vymyslel nebo podle něčeho .. kolegove by chtěli něco obdobného ...
Re: golfkiller
to by me taky celkem zajimalo jaky je v tom mechanismus..??!!strozd píše:golfkiller má prvdu. a nejen hermex ale i kdekoliv. za ty prachy je to myslím rozumná koupě.

Re:A co kdyz bych mel doma znehodnocenou zbran podle stareho zakona..??Je kvuli tomu nejaky postiv..?Ty zbrane po staru znehodnocene se nesmi ani prodavat,ale co ji vlastnit..??