V?trovka - Sharp
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
nazdarek vsetci...po dnoch a dnoch skusania skusania som prekopal vnutro mojej sharpky a co sa mi podarilo? na 50 m na malorazkovom polovnom terci z desiatky nevyjdem...proste sa to neda...osem pumpnuti a vlnity plech na 25m nie je pri pouziti kvalitnejsich diabolok ziadny problem...podarilo sa mi to po kompletnej prerabke ventilu, ale bohuzial po vymene hlavne...ta povodna nebola zla len po par presnych vystreloch zacali diabolky lietat kam sa im chcelo...tak mi kamos obrobil hlavnovinu sadla mi do tela ako uliata len som musel troslu upravit miesto kde mi dosadal na novu hlaven okruzok...ale inak po investicii zruba tisicovky za tu cenu nema konkurenciu...tak skuste sa s ventilkom a pruzinkami pohrat a neolutujete...
Re: kde je vola tam je cesta...
daj foto s tou novou hlavnou, terce, ake diabolo jsb?..
Sharp Innova 1210

Sharp Innova 1210 kal.4,5mm, 10ran na 10m meranych pasmom,v sede s oporou,diabolky obycajne boxery presovske.Inak moj syn s nou v pohode triafa na 30m stuple od piva ,ja tiez ale nie tak v pohode ako on ..

Naposledy upravil(a) petrex dne 09 črc 2009 16:53, celkem upraveno 3 x.
Třeba tu: http://www.stahuj.centrum.cz/grafika_a_ ... fotosizer/
Používám 640x480 a např. na terče je to plně dostačující
Používám 640x480 a např. na terče je to plně dostačující

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Ahoj.Zatial len 4 krabicky presovskych boxerov po 500ks,inak na 30m s nou moj syn v pohode triafa stuple od piva takze nieco na nej bude,ja som na nej akurat musel spravit objimku hlavne s pumpou a je to dobre,uvidim,mozno sa mi rosype ako tu pisu ludia ale zatial nevyzera na to,hlaven je celokovova a ma priemer 14mm tak snad nieco vydrzi,origo mieridla su z nej zhodene a je na nej nahodeny puskohlad,ja som s nou zatial spokojny.Ja mam konkretne 1210 v dreve s predlzenou hlavnou a ako doplnok je k nej velmi podareny a funkcny celohlinikovy,,KOMPENZATOR,,..naozaj funkcny,bez neho ani nestrielam 
tu mas oznacenie jednotlivych modelov a rozdiely...
http://e-tawerna.pl/viewtopic.php?t=4307

tu mas oznacenie jednotlivych modelov a rozdiely...
http://e-tawerna.pl/viewtopic.php?t=4307
Tak zatial posledna moja zabavka je strielanie na cca 13m na povale do zapaliek ktore mam postavane v prevrtanej doske,dam si 10 ks zapaliek a so Sharpkou ich na 13 m odstrelujem,,,ta vzduchovka je naozaj ...trocha ,,,presna....
,vcera som si prikupil k nej Hamerli 900 ale strielanie sa neda porovnat,kope ako krava..nejak som si moc zvykol asi na strielanie zo Sharpky kde sa pri vystrele nic nedeje a striela to,porovnaval som aj pribliznu silu medzi Sharpkou a Hamerlii....prekvapivo na vsetko co som o Hamerlii cital tak na Sharpku silu rozhodne nema a prestnost vobec nie,mozno niesom zvyknuty na tie divoke kopance od nej ale jednoznacne Sharp po malej uprave rozumnejsia kupa na zabavnu presnu strelbu ako Hamerlii.Tak zo Sharpkou mam zatial vystrielanych 7 krabiciek po 500ks...95% na 3 pumpy do tych 30m este nevyzera ze by sa chcela rozpadnut.

Doplnam dnesne ziskane poznatky za ktore tymto Dakujem Jeremovi 555 ktory mal so mnou ochotu a strpenie...namerane vysledky Combrom
Sharp vs Hamerli
strelivo Umarex
Hamerli 198,7m/s
Sharp
1 pumpa 85,1m/s
2 pumpy 147,3m/s
3 pumpy 177,4m/s
4 pumpy 192,4m/s
5 pump 209,4m/s
6 pump 219,4m/s
7 pump 224/7m/s
8 pump 240,5m/s
9 pump 244,1m/s
10 pump 253,1m/s
11 pump 254,8m/s
Teraz nech si spravi kazdy sam usudok...
Sharpka na 5 pump prekonava Hamerli o 10,7m/s
na 4 pumpy je od Hamerli pomalsia o 6,3m/s
vaha diabolky je 0,516g
Sharp vs Hamerli
strelivo Umarex
Hamerli 198,7m/s
Sharp
1 pumpa 85,1m/s
2 pumpy 147,3m/s
3 pumpy 177,4m/s
4 pumpy 192,4m/s
5 pump 209,4m/s
6 pump 219,4m/s
7 pump 224/7m/s
8 pump 240,5m/s
9 pump 244,1m/s
10 pump 253,1m/s
11 pump 254,8m/s
Teraz nech si spravi kazdy sam usudok...
Sharpka na 5 pump prekonava Hamerli o 10,7m/s
na 4 pumpy je od Hamerli pomalsia o 6,3m/s
vaha diabolky je 0,516g