Fórum o zbraních a střelivu
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
Slim Jim - Odborník na zbraně
Příspěvek
od Slim Jim » 16 pro 2005 14:06
.357 Mag. od Alfy nemám, mám jen 4 mm Flobert

. Píšu to sem proto, že ty revolvery mají víceméně stejný konstrukční základ (až na materiál rámu) a mechanismus bude pravděpodobně úplně totožný, takže trochu vycházet se z toho dá.
Čili: velmi slušné zpracování, časovnání perfektní, materiály docela dostačující (zinková slitina), celkově- Freedom Arms to není

, ale za ty peníze vynikající.
-
HanuIv - Odborník na zbraně
Příspěvek
od HanuIv » 16 pro 2005 17:17
Měl jsem v ruce jak Holky (zinkové) tak AlfaSteely (ocelové) a musím přiznat, že za cenu kolem 9-12000 Kč to jsou zbraně slušné. Občas se sice nějaká chybka najde, ale není to nic zásadního (povrchová úprava, nebo menší škrábaneček). Střílí dobře a s přesností jsem problém neměl.
Fyzikální zákony jsou právě ty jediné, které platí pro všechny. Dokonce i pro politiky a boháče. - Neznámý Génius
K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama - Edmund Burke
-
vystrkov
Příspěvek
od vystrkov » 16 pro 2005 23:02
Ve středu jsi jdu pro Holek820,je nový za 3570kč
před vánoční akce, NEBER TO.

-
Lugerman - Příspěvky:209
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Lugerman » 21 pro 2005 01:10
vystrkov píše:Ve středu jsi jdu pro Holek820,je nový za 3570kč
před vánoční akce, NEBER TO.

Mám taky 820 za hodně podobnou cenu v úpravě lesklý chrom. Dovolím si říct, že jde o velice kvalitní a velmi dobře zpracovanou zbraň. Je taky velmi přesná, na to, že má dvoupalcovou hlaveň je to až udivující. Na patnáct metrů se dá v pohodě vlézt do kruhu o průměru 5 cm. což taky souhlasí i s tovární nástřelkou. Při výstřelu to pravda trochu kopne, ale s tím už musíte počítat. Pro obranu ideální zbraň a za ty peníze je to zadarmo.
-
Rebel
Příspěvek
od Rebel » 21 pro 2005 14:51
Uvažuju že bych si koupil 357 alfa steel 4 palcová hlaveň právě proto jsem to založil a chtěl bych slyšet názory ostatních jak se říka 2x měř a jednou řež at potom nejsem nasraný. A myslím si že ty české zbraně nejsou ve světě tak špatné ......
-
HanuIv - Odborník na zbraně
Příspěvek
od HanuIv » 21 pro 2005 15:26
Podívejte, řeknu Vám to takto: myslím, že za tu cenu (to je minimálně 1/2 a 1/3 ceny výrobku renomovaných značek) dostanete kus dobré a fortelně vyrobené zbraně se kterým budete spokojený. Sem a tam by sice šlo něco zlepšit, ale to jsem opravdu jen detaily.
Fyzikální zákony jsou právě ty jediné, které platí pro všechny. Dokonce i pro politiky a boháče. - Neznámý Génius
K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama - Edmund Burke
-
eerr
Příspěvek
od eerr » 25 pro 2005 16:28
Před časem jsme měli možnost vyzkoušet některé revolvery ALFA na Plzeňské střelnici LEIKO.Více zde
http://www.leiko.cz/testy/alfaproj.html Na konci týdne měla problém i 2" .38. Jediná bezproblémová zbraň byla 9-ti raná .22.
-
majk59 - Příspěvky:89
Příspěvek
od majk59 » 25 pro 2005 21:36
Rebel píše:Zajímali by mě vaše názory připomínky zkušenosti díky moooc . Udělejte si prosím chvilku.

Mám revolver Alfa STTEL .357 Mag.hlaven 6"/3561/asi 2 roky.Když z něho vystřelím 40-50 nábojů,tak se mi začne ztuha otáčet válec.Musím dodat,že se to děje jen u přebijeného střeliva.Je to způsobeno tím,že se při výstřelu dostávají kousíčky olova mezi válec a osu na které se válec otáčí.Jestli nepotřebujete střílet takto silným střelivem,asi bych vám doporučoval,koupit si zbran v ráži .38sp a střílet nepřebíjeným střelivem.
- Přílohy
-

-

-
Rebel
Příspěvek
od Rebel » 29 pro 2005 15:00
Ty odkazy jsou nefunkční..................

-
SINCITYMAN - Příspěvky:527
Příspěvek
od SINCITYMAN » 29 pro 2005 15:53
MAJK:S jakými střelami to dělá?WC,SWC,nebo i jinými?Každopádně je to chyba,která je způsobena nesouosostí válec/hlaveň v okamžiku výstřelu,rozhodně doporučuji,při vybírání a zkoušení revolveru,vystřelit asi tak 20/30ran s WC,tam se to ukáže nejlépe.Pokud už máme takovou zbraň,může,opakuji,může pomoci střílet ogivály....
-
majk59 - Příspěvky:89
Příspěvek
od majk59 » 29 pro 2005 16:30
[q
uote="Rebel"]Ty odkazy jsou nefunkční..................

[/quote]
Rebel,jaké odkazy máš na mysli?
-
eerr
Příspěvek
od eerr » 30 pro 2005 00:39
Omlouvám se , nějak jsem se překlepnul.

-
Rebel
Příspěvek
od Rebel » 31 pro 2005 01:57
Ty vole jak jsem docetl tu recenzi tak jsem zas na pochybách ........

Kurník abych si to koupil a za týden to reklamoval tak to se mi mooc nechce. Ale ta cena je hodně lákavá ...