Jinak obecně proti davu je nejúčinější UK vz.59.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Heh, proti davu? Nohy.... Protoze kdyz jich je vic nez 10 tak teda nevim nevim... (jo mozna SA 61)maldigola píše:je asi chyba v obecném označení fašista,když tak označíme českého skina.Český skin asi není hitlerovec,ale to ať si proberou filosofové.Mě tak jaksi technicky zaujalo,jak jeden použil plynovku a pak mu natloukli.
Není mi přesně jasné,jakou zbraň měl použít proti davu.Rád bych se zeptal,jak byste bojovali a čím pokud byste se do takové situace dostali.
po strelnej zbrani sa mi asi najvdacnejsi prostriedok na odrazenie utoku zda teleskopicky obusok...efektivne sa da pouzit aj proti mensej presile...mam odskusane...maldigola píše:je asi chyba v obecném označení fašista,když tak označíme českého skina.Český skin asi není hitlerovec,ale to ať si proberou filosofové.Mě tak jaksi technicky zaujalo,jak jeden použil plynovku a pak mu natloukli.
Není mi přesně jasné,jakou zbraň měl použít proti davu.Rád bych se zeptal,jak byste bojovali a čím pokud byste se do takové situace dostali.
No, pár drobných nepřesností, ale v podstatě jo. Jenom jsi pozapoměl na to, že místo apelu na city a vášně (i když ty samosebou taky) byl hlavním motorem Hitlerova úspěchu ekonomický rozvoj země. Němci na ideály dost srali, v době po WWI - zajímalo je, jak sehnat práci a naplnit si břich. Na tohle je Hitler utáh. Pravda je, že průmysl který byl nastartován a který dal lidem práci, byl hlavně zbrojní...Zapy píše:
10. července 1921 se do čela NSDAP postavil Adolf Hitler.. Ovsem idea nacionalismu v ocich AH se zacala pretvaret az do podoby jakym ho zname dnes.. Sociální program NSDAP byl nejasný a zmatený stejně jako programové vize AH. Jeho projevy se zaměřovaly na emotivní účinek a nikoliv na logiku a racionalitu. Apeloval na city a vášně a rasove nenavisti.. V tehle dobe uz nemela NSDAP nic co do cineni s levici, samozdrejme neco jineho je zakryvat pravy duvod lidem, takze na venek se jevila jako socialni a levicova.. Hitler k smrti nenavidel zidy, komunisty a sympatizanty a tudis exremni levici .. V podstate AH NSDAP vyuzil k ziskani moci nad celym Nemeckem, coz by jako jednotlivec nedocilil..