V?b?r pu?kohledu na vzduchovku
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
takovou binox mam a no problemo, sice na vzhledu pusobí masivně, ale žádný funkční problém, mám pístovku a jen střílím na terč, nemlátim nikoho pažbou aby se to hnulo........
Bushnell Elite 3200 4-12x40AO osnova Ballistic + HW77 4,5mm http://forum.gunshop.cz/download.php?id=6556
..
Tak šrouby to je pravda, hned jsem je vyměnil (ještě jednou THX Alexxxi), nemusíš je brousit, jdou tam takto velice dobře a stoppera prostě nepotřebujou!!! Toto je kvalitní OCELOVÁ montáž která drží i bez toho pitomího stoppera...
Cogito ergo armatus sum.
x
kozap sou super, líbí se mi vzhledově, ale když sem to sháněl, nebyla možnost to do týdne mít, tak mam binox a neni duvod měnit, fuknčně sou uplně stejný, stopera ani nevim zda mam našroubovanýho 

Bushnell Elite 3200 4-12x40AO osnova Ballistic + HW77 4,5mm http://forum.gunshop.cz/download.php?id=6556
Ty hliníkové montáže (Binox a podobné) nemají problém se udržet, pokud je na vzduchovce kvalitní hluboká rybina (jako např na HW97 aj.), stoper taky pomáhá.
To ale není případ Slávií, ty mají rybinu strašně mělkou, takže se hliníkové montáže nedají pořádně utáhnout, protože se hned ožvejknou.
Prostě v blbé rybině to blbě drží.
To ale není případ Slávií, ty mají rybinu strašně mělkou, takže se hliníkové montáže nedají pořádně utáhnout, protože se hned ožvejknou.
Prostě v blbé rybině to blbě drží.

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Asi ano
2Kubajzz: Asi máš pravdu, s hlínou mám zkušenosti pouze na S631, ale prostě věřím už jen oceli na pístovce 

Cogito ergo armatus sum.
Z montáží(jednodílnou) na S634 jsem si taky užil,skrátít ,,,přiostřit,, hranu montáže,převrtat a závit na stopera aby pasoval do 1obloučku na válci ,apropó kdo přišel nato prdnout je tam kde jsou .... 

CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
JDE
Ano. Jde to, tuším že Barrys upravoval standartní 50m paralaxu na cca 15m na nějaký optice ze cca 12 000Kč, tuším že to byla nějaká DELTA. Musíš točit nějak s tou přední čočkou, zeptej se jeho...
Cogito ergo armatus sum.
Zdravým Vás chcem sa spýtať či už niekto nakupoval optiku z tohto šopu a má nejaké skusenosti kolko je poštovné atd. A tiež či má niekto skúsenosti so značkou BSA a ako priklad som sem uviedol jeden puškohlad, ktorý sa mi celkom pozdáva a tiež aj druhý, ktorí by bol vhodnejší a lepší na výkonnú vzduchovku?
Oplatilo by sa stade objednať a zebrať jeden s týchto puškohladov a potom ktorí a vydržalo by to na hatsane, pretože moj fomei red point 6x42 to nevydržal a odišiel kríž.
vopred ďakujem za odpovede pretože sa neviem rozhodnuť, či zobrať toto ak sa vobec dá alebo NS Air king 3x7x32 Gold Croxn (za chybi sa ospravedlnujem je to v rýchlosti)
Prosim rychlo poradte
Oplatilo by sa stade objednať a zebrať jeden s týchto puškohladov a potom ktorí a vydržalo by to na hatsane, pretože moj fomei red point 6x42 to nevydržal a odišiel kríž.
vopred ďakujem za odpovede pretože sa neviem rozhodnuť, či zobrať toto ak sa vobec dá alebo NS Air king 3x7x32 Gold Croxn (za chybi sa ospravedlnujem je to v rýchlosti)
Prosim rychlo poradte