V?b?r pu?kohledu na vzduchovku
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Takže když mi bylo doporučeno psát sem, tak tak činím. Toto vlákno jsem minulý víkend pročelt celé! A krom 4x32 a 4x20mm se tu o jiných pevných zvětšeních nemluví. Pokud jsem náhodou něco přehlédnul, tak to bude tím, že přelouskat 48 stran je nadlickej úkol a celkem to unaví oči. Navíc mít pokryté všechny puškohledy v jednom vlákně mi přijde hodně divné. Škoda, že nejsou trochu roztříděné, podle cen, zvětšení atd.
Budiž to tedy v jednom.
Chtěl jsem puškohled na střelbu z místa do standardizovaného vzduchovkového terče od 20 do 30 metrů, a do různých terču (krabička sirek apodobně) na 40-50 metrů.
Cena kolem 4000,-
Pokud by někdo měl fotky různých zvětšení z jedné vzdálenosti byl bych vděčnej.
Budiž to tedy v jednom.
Chtěl jsem puškohled na střelbu z místa do standardizovaného vzduchovkového terče od 20 do 30 metrů, a do různých terču (krabička sirek apodobně) na 40-50 metrů.
Cena kolem 4000,-
Pokud by někdo měl fotky různých zvětšení z jedné vzdálenosti byl bych vděčnej.
Grand Power K100 Mk7
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Na fotky se vykašli, stejně ti to nic neřekne, radši se přijeď podívat na nějaký sraz, tam je tolik optik, že se ani přes všechny kouknout nestihneš. 

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Dík Kubajzz, to by bylo nejlepší řešení. Projel jsem nabídky a na výběr mám asi jen mezi MTC Viper 10x44 nebo Nikko Stirling 12x50, na jiný pevný jsem nenarazil. Víc by se mi líbil ten Viper ale u něj je nevýhoda v případné reklamaci, jelikož jej u nás nekoupím.Ten NS pokud jsem dobře dohledal, se prodává bez montáže a jelikož u MTC je v ceně i montáž, tak to cenově vychází na stejno oba za 5000,- včetně montáže. Teď jen kterej by byl bytelnější aby vydržel na pístovce věčnost.
Grand Power K100 Mk7
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
To je jasné, jen ještě počkám jestli toho Vipera koupí happymoos. Takže ta montáž k němu je předpokládám nějakej dural nebo jiná slitina hliníku. Já mám k Deltě jednodílnou duralovou a drží perfektně. A to mám tu z Binoxu 3 šroubovou vespod a anvíc není nijak na krev dotažená. Připisuju to tomu, že má vespod červíka, kterej brání posunu vzad.
Pokud by se musela kupovat ještě montáž tak už je MTC docela nad můj rozpočet.
Myslíte, že by tato montáž byla dostačující? http://www.binox.cz/prislusenstvi-pusko ... -ag30h210/
Pokud by se musela kupovat ještě montáž tak už je MTC docela nad můj rozpočet.
Myslíte, že by tato montáž byla dostačující? http://www.binox.cz/prislusenstvi-pusko ... -ag30h210/
Grand Power K100 Mk7
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Proč?
Nechápu Tě, už jsem Ti to psal několikrát... Když už dám do sestavy celkem peníze, tak proč ji pak takhle zdegradovat? Hlína na výkonější pístovky nepatří (i na S631 maj problém se udržet)...
Řetěz je silný, tak jak jeho nejslabší článek
Řetěz je silný, tak jak jeho nejslabší článek

Cogito ergo armatus sum.
Mě je jasné, že ocelová montáž je lepší, ale mám tu samou, jen má 3 šrouby vespod. Není dotažená ani zdaleka na max a mám nastříleno cca 5000 a ani se nehla. Je mi jasný že třeba právě NS 12x50 bude těžší, tak bude na montáž klást větší nároky. Snažím se ušetřit, když není peněz nazbyt. Možná na špatném místě a možná místo ušetření vyhodím navíc 400 a stejně poté koupím ocelovou. Jen jsem měl zatím s tou Binoxovou dobré zkušenosti.
Grand Power K100 Mk7
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177