Nemyslis Nikko Stirling Gold Crown 4-12x42mm Illum MD. Nikko Stirling Gold Crown 4-12x50mm Illum MD jsem nak nenasel v jejich nabidce,ale mozna ze jsem ho prehledl.misoka píše:Mam moznost kupit novy puskohlad Nikko Stirling Gold Crown 4-12x50mm Illum MD za 2400skk, chcel by som ho na vzduchovku Hatsan mod 125, myslite, ze sa to oplati ? mam ist do toho ? Dakujem vopred za radu.
V?b?r pu?kohledu na vzduchovku
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
urcite
ten model sa uz nevyraba, preto si ho nenasiel na ich stranke , ale tuto je http://www.strelectvi.info/cz200s/. Mam ho moznost ziskat novy za tu cenu , myslite teda, ze je to dobra volba na tu vzduchovku a za tu cenu?

- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Cena je to vyborna - pokud jde o model Gold Crown Tactical .. akorat mi vadi to oznaceni "Illum MD" .. coz znamena MilDot... protoze:
S MilDotem se vyrabel tento puskohled na pocatku sve existence, kdy mel jeste dvoudilny tubus, tedy vetsinou nedrzel nastrel pri zmene zvetseni .,. a navic mel osvetleny cely mildot - tedy kompletni cely kriz - a toto osvetleni je priserne, sviti to tak moc, ze clovek nic jineho nevidi .. tento puskohled jsem mel v ruce a nikomu bych jej nedoporucoval ..
Pokud ale jde o novejsi verzi, ktera ma jiz jednodilny tubus a osvetleny pouze stred krizku (jak je patrne na obrazku na mych strankach www.strelectvi.info) .. tak ten je super.
S MilDotem se vyrabel tento puskohled na pocatku sve existence, kdy mel jeste dvoudilny tubus, tedy vetsinou nedrzel nastrel pri zmene zvetseni .,. a navic mel osvetleny cely mildot - tedy kompletni cely kriz - a toto osvetleni je priserne, sviti to tak moc, ze clovek nic jineho nevidi .. tento puskohled jsem mel v ruce a nikomu bych jej nedoporucoval ..
Pokud ale jde o novejsi verzi, ktera ma jiz jednodilny tubus a osvetleny pouze stred krizku (jak je patrne na obrazku na mych strankach www.strelectvi.info) .. tak ten je super.
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Optika pro vzduchovku
Pro pružinové vzduchovky musí být bezpodmínečně nutné vlivem velkého zpětneho rázu ,pevného ocelového spojení. To znamená ocelová montáž ke zbrani Imbus šroubky a optický zaměřovač s pevným ocel. tubusem. Nikoliv levné papírově tenké skořápkové šroty jako:Norconia,Nikko Stirling, Hanimax, Tasco, Bushnel, Edenberger i Fomei a desítky dalších...Všechny mám vyzkoušeny, nedržely ránu, vysypala se optika, záměrný kříž, šla dovnitř vlhkost, orosily se vnitřní strany optiky atd... Doporučuji ne proto, že jsem z Přerova a nabízím levně puškohledy Artemis, ale protože jsou za solidní cenu vysoké kvality. Sám mám na Slavii 630 a 631 Artemis 4x32 a 6x42.Na malou vzdálenost mi paralaxu seřídí od 10-50 m.
Naposledy upravil(a) karelV dne 24 kvě 2007 21:13, celkem upraveno 1 x.
Karle to je prd rada. Dat si na vzduchovku optiku za 3x tolik co samotna zbran umi kazdy. Najit vsak neco, co svou cenou odpovida cene vzduchovky je umeni.
Navic vyrobky rady Meopta svou konstrukci priliz vzduchovkarum nevyhovuji. Absence korekce paralaxy je jeden ze zakladnich nedostatku zakladnich modelu meopty.
Museli by si koupit 4-16x44 Tactic a to je krapet za jine penize

Navic vyrobky rady Meopta svou konstrukci priliz vzduchovkarum nevyhovuji. Absence korekce paralaxy je jeden ze zakladnich nedostatku zakladnich modelu meopty.
Museli by si koupit 4-16x44 Tactic a to je krapet za jine penize

j
Tady se začaly šířit podomní prodejci jako mor.Uďelejte si svoje fora a tohle nechte nám,protože my vám věříme pramálo!
Delta 4*32 AO http://www.binox.cz/puskohledy-delta-op ... al-4x32ao/
Radši vyměnit tu jednodílnou montáž za dvojdílnou - ta jednodílná se musí jinak upravit - je moc dlouhá.
Radši vyměnit tu jednodílnou montáž za dvojdílnou - ta jednodílná se musí jinak upravit - je moc dlouhá.
A nestačil by tenhle: http://www.binox.cz/puskohledy-delta-op ... cal-4x32s/
Ne, ten nemá korekci paralaxy.
A ty dva kusy co jsem se pře ně díval měly moc tlustý kříž.
Ale jinak je moc pěkný, já mám ty malé rád.
A ty dva kusy co jsem se pře ně díval měly moc tlustý kříž.
Ale jinak je moc pěkný, já mám ty malé rád.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.