Flintičku jsem si dovezl od prodejce na surovo - žádná krabice, žádný manuál, žádné líbivé balení - Marketing na nule

Zbraň je krátká (hlaveň 35 cm) a zásobník (10 ranný) je OBROVSKÝ. Hlaveň má choke se 3 drážkami - 1/2 zahrdlení. Závěr má hladký a příjemný chod, nezůstává vzadu. Záchyt není. Mechanismus vypadá solidně a neodfláknutě, víc uvidím po rozborce o víkendu. Záchyt zásobníku je hodně daleko od spouště, s rezervou na něj nedosáhnu bez přehmátnutí pravé ruky ze spouště pryč. Chod má tuhý a nepříjemný, ve spojení s vytahováním zásobníku levou rukou zbraň není jak pevně držet a je to takové divné a s pocitem vypadnutí zbraně z tlap...
Jestli jsem chválil sametový chod závěru, pak zásobník je pravým.opakem. Podavač v něm chodí asi stejně příjemně, jako bych si utíral řiť 60kou šmilglem... Hrubý, nevychovaný, nepříjemný... Naládovat do něj 10 nábojů byla celkem dřina a po celou dobu se mi snažil ukousnout prst. Rozhodně to není na rychlé naládování ve stresu a spěchu, na to je lepší trubicová schránka. Budu se mu muset hodně pověnovat.
Tělo zbraně s pouzdrem závěru je z kovu, ale je oplastováno. Weawer lišty jsou plastové, dural ani hliník nehledejte. Ale kolimátor lištu nezruší a puškohled na tuhle zbraň je asi nesmysl

První dojem - je to taková DoDo zbraň...