UMAREX - 850 AirMagnum
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
A vyřešilo to ten problém? Jestli jo, tak do toho jdu 

CZ858, Glock 19, CZ 75 SP-01 Shadow, EVO 3, atd.
Re: UMAREX - 850 AirMagnum
Problém mi dělá jen jeden opotřebovaný zásobník,pojistka s tím nijak nesouvisela.
Dal sem jí pryč pro lenost před každým výstřelem jí zamáčknout.Blokuje jen spoušť,takže když flinta padne tak klíďo vystřelí.
Dal sem jí pryč pro lenost před každým výstřelem jí zamáčknout.Blokuje jen spoušť,takže když flinta padne tak klíďo vystřelí.
2 Kavy : Díky za rady, ona je celkem nová, tak se asi ještě všechno neochodilo
. Občas musím natáhnout dost silně, aby pojistka zaskočila. S tím zásobníkem to je dobrej nápad, jak se seknul, tak jsem ho vyndal, doplnil a jelo se dál. Už jsem zjistil, že mi to dělají oba, tak to bude ve zbrani. Dneska jsem volal do Holic, jestli ještě dělají ventily na plnění a střílení z kyvet, ale nebrali mi to. Asi dovča...

Nech Holice dovolenkovat a zkus p.Háněla z Drulova.Kontakt na něj a zkušenosti s Holicema zde:
http://forum.gunshop.cz/umarex-850-airm ... -1755.html
Má všechno co vyráběl Drulov,než ho nedávno schramstla zbrojovka Holice.
Ale ceny má ještě Drulovácký
Napiš mu email o co by jsi měl zájem.Možná bude taky dovolenkovat,ale opravdu se vyplatí počkat na odpově
http://forum.gunshop.cz/umarex-850-airm ... -1755.html
Má všechno co vyráběl Drulov,než ho nedávno schramstla zbrojovka Holice.
Ale ceny má ještě Drulovácký

Napiš mu email o co by jsi měl zájem.Možná bude taky dovolenkovat,ale opravdu se vyplatí počkat na odpově
Tak jo, napíšu mu. Koukal jsem, že Holice už nemají v nabídce na prodej ani DU10-Condor. Třeba má tajnou zásobu 

Možná jsem na to přišel. Někdy se stane, že když natahuju, tak páka nedojede úplně dozadu. Já jsem zezačátku natahoval opatrně, ale když ji pořádnou silou dostanu až úplně dozadu, pojistka se nezasekne. Dneska jsem vystřílel takhle 100 ran a ani jednou se to nekouslo. Žatím se s ní sžívám. Ještě jeden postřeh. Zatím střílím na adaptér 2x12g bombičky, když ho po vystřílení otevírám, jde to hrozně špatně. Přitom tam moc velkej tlak bejt už nemůže, protože po 6. zásobníku to už lítá dolů. Zavřít jde lehounce.
K tomu zásobníku, nemůžou to být zduřelé o-kroužky (po chvíli se vrátí do původního rozměru)?
To by mohlo vysvětlovat těžko rozdělat / lehko zavřít.
Většinou je tento malý problém u DU10, TAU ..... prostě tam, když používáš sifonky.
Někdy ty o-kroužky lehounce máznu silikonem - ale opravdu hodně lehounce.
To by mohlo vysvětlovat těžko rozdělat / lehko zavřít.
Většinou je tento malý problém u DU10, TAU ..... prostě tam, když používáš sifonky.
Někdy ty o-kroužky lehounce máznu silikonem - ale opravdu hodně lehounce.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Děkuju za další prázdné bombičky.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Kroužek na zásobníku s CO2 nepřichází do styku.Jen drží diabolku na místě v komorách.Po jejich vsunutí do hlavně je hlaveň zastěsněná jiným maličkým kroužkem na nabíjecí tyčce.Mezi něj a střelu vnikne CO2.
Takže kroužek na zásobníku je úplně mimo.
Pro šťourali,až když odejde kroužek na bicí tyčce od ventilu nebo na nabíjecí tyčce,tak fouká CO2 také na zásobník zkrze mechanismus pušky.Ale uvést kroužek do plandacího stavu tímhle způsobem je skoro nemožné
EDIT: mikiki
jsem blbej,ty jsi mluvil o zásobníku-adaptéru na dvě bombičky a já kecám o zásobníku na dialoly
Takže kroužek na zásobníku je úplně mimo.
Pro šťourali,až když odejde kroužek na bicí tyčce od ventilu nebo na nabíjecí tyčce,tak fouká CO2 také na zásobník zkrze mechanismus pušky.Ale uvést kroužek do plandacího stavu tímhle způsobem je skoro nemožné

EDIT: mikiki
jsem blbej,ty jsi mluvil o zásobníku-adaptéru na dvě bombičky a já kecám o zásobníku na dialoly

Naposledy upravil(a) Kavy dne 03 srp 2011 19:36, celkem upraveno 1 x.
Těsnění mě taky napadlo. Já to vždycky hroznou silou povolím do bodu než začne vyfukovat zbytkový C02 a když se úplně vyfoukne, jde to zase zlehka otevřít. Je ale fakt, že když jsem toho vystřílel víc než obvykle, až mi diabolky "padaly před flintou", tak to šlo otevřít celkem dobře. Já těch 12g bombiček mám hodně, tak to musím vydržet než je všechny zlikviduju.
Tak je to logicky,sifon ma porad stejnej tlak do poslednich kapek.Tedy v zavislosti na teplote.Takze pokud v adapteru mas trochu kapalnyho co2,tak to jde blbe otevrit.Rozhod flintu,je to otazka chvilky a vyrad pojistku z provozu.Mozna najdes v mechanismu i nejakou vec,ktera tam nepatri.Muze tam cestovat zatoulana diabolka a ta brani nekdy zachyceni na ozubu.Buhvi co s tim puvodni majitel delal.Kamosovi se to u me flinty taky povedlo a musel jsem to rozebrat a diabolku najit.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Dovolim si k tomu neco dodat:-)jakozto byvaly majitel 850 myslim,ze by mel byt u adapteru na 2xco2 bombicky navod vcetne obrazku a tam je presne ukazane jak ten zasobni vypustit i kdyz neni zcela prazny.pokud tam nebyl napisu to takto...spociva to v tom,ze se zasobnik vyjme z pusky a na ventil na zacatku adapteru se necim zatlaci,ale necim ne moc tvrdym... ja to treba delal pres mekci drevo aby se ventil neposkodil tim unikne zbylej tlak a pak se to da jednoduse vysroubovat a neni zdurely zadny o krozek tady to funguje trochu jinak....a muze se strilet dal
a pak tesnici krouzek vydrzi buhvi jak dlouho:-))
a pak tesnici krouzek vydrzi buhvi jak dlouho:-))
AA510 Carbine(mode).177+.22 , Steyr LG 110 Hunting .22 , .177 + FX Cutlas .177
Tak jsem znovu pročetl českej návod a nic o vypouštění adaptéru tam není. Tak jsem začal číst ostatní materiály, co jsem k tomu dostal a je tam mimo jiné takovej malej letáček ve 4 jazycích (kromě češtiny) přímo k tomu adaptéru a tam to je, má se zatlačit ventilem na měkký povrch. Takže díky za radu.
Protože se mi podařilo docela dobře koupit skoro novou 850ku, tak jsem dnes na ní nasadil MTC Viper 10x44 a šel střílet.
Někdo tady psal, že je potřeba vystřílet cca 100-200 diabolek, než se začne trošku trefovat, tak jsem začal.
Vím, že mi teď možná někteří od "zelených" budou spílat, ale mám na zahradě snad stovky těch zrzavých slimáků.
Někdo je solí a já si řekl, půjdete na dřevěný plot a kdo uteče, ten vyhraje.
Bylo jich cca 80ks a neutekl ani jeden.
Vzdálenost byla 27m.
Tak jsem tedy tu 850 pořádně zastřílel.
Někdo tady psal, že je potřeba vystřílet cca 100-200 diabolek, než se začne trošku trefovat, tak jsem začal.
Vím, že mi teď možná někteří od "zelených" budou spílat, ale mám na zahradě snad stovky těch zrzavých slimáků.
Někdo je solí a já si řekl, půjdete na dřevěný plot a kdo uteče, ten vyhraje.
Bylo jich cca 80ks a neutekl ani jeden.
Vzdálenost byla 27m.
Tak jsem tedy tu 850 pořádně zastřílel.
Miki,to je parada.Flinta je po zabehu a ted nejakej tercik.Jsem zvedavej jak to dopadne v rukach staryho vzduchovkare.Zbyndo,toho "staryho" ber s rezervou,myslel jsem zkusenyho.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert