TT-33 Tokarev na obranu? (pistole)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
Pistolové armádní střelivo v této ráži má na okrajích zápalky černý lak.
Naposledy upravil(a) ostrostrelec dne 15 črc 2012 15:50, celkem upraveno 1 x.
Re: TT-33 Tokarev na obranu? (pistole)
For burunduk:
Tak pro tvé uklidnění vkládám foto otisku zápalníku v zápalce vystřeleného náboje z TT 33, jak vidíš, buď opravdu klidný, dělají to konstrukčně všechny. Na fotce máš ve spodní řadě neodpálené originál ruské válečné střelivo, v prostřední řadě to samé po výstřelu a v horní řadě střelivo naše čs. vojenské z 50 let. Na veškerém střelivu které prošlo "ruským tetřevem" je vidět charakteristický shodný otisk zápalníku v poklesu.
Další fotky samopalového střeliva, vč. rozlišení střel, vložím do vlákna : Vlastnosti střeliva 7.62 x 25 TOKAREV
Tak pro tvé uklidnění vkládám foto otisku zápalníku v zápalce vystřeleného náboje z TT 33, jak vidíš, buď opravdu klidný, dělají to konstrukčně všechny. Na fotce máš ve spodní řadě neodpálené originál ruské válečné střelivo, v prostřední řadě to samé po výstřelu a v horní řadě střelivo naše čs. vojenské z 50 let. Na veškerém střelivu které prošlo "ruským tetřevem" je vidět charakteristický shodný otisk zápalníku v poklesu.
Další fotky samopalového střeliva, vč. rozlišení střel, vložím do vlákna : Vlastnosti střeliva 7.62 x 25 TOKAREV
Zdravím
prosím všechny kdo mají nějaké zkušenosti s pistolí TT-33 o radu. U mojeho Tokareva se vždy po pár ranách uvolní čep který drži závlačku která jistí vypouštěcí páku závěru proti vypadnuti. Doklepl sem to kladívkem ale pár ran a zase se to uvolnilo...nevíte prosím co stím?

závlačka nesvírá, trochu ju zmáčkni ale ať ti neprdne!
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Závlačka je vpohodě ale takový ten kolíček s hlavičkou se vždy po pár výstřelech uvolní z rámu ,napadlo mě do té dírky kápnout lepidlo Loctite na kov a pak to zaklepnout ,co myslíte pomohlo by to?
minuly tyden jsem mel tu cest si zastrilet z tokareva a svete div se necekal jsem ani tak pekny drzeni a co ta tloustka zbrane?prirovnal bych ji k 1911.no nadarmo se nerika ze je to ruska 1911
Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Já sem si právě ztohohle důvodu TT koupil protože na 1911 nebyly penízky a do Norina sem jít nechtěl. Když sem ještě neměl ZP měl sem pynovku 1911 a nosil sem ji vtom starám podpažním US holstru ,pynovku sem pak prodal a holstr mi zůstal tak vněm teď nosím TT a to tam padne jako hrnec na p*del
a dokonce zásobníky se vlezou do US dvojsumky na 1911 zásobníky. Jinak rozdíly mezi TT a 1911: délka TT 195mm 1911 220mm
délka hlavně TT 116mm 1911 127mm
váha TT 850g 1911 1130g
kapacita zásobníku TT 8 1911 7
šířku nevím ale rozdíl je velky kvůli ráži TT 7,62mm 1911 11,43mm (.45")

délka hlavně TT 116mm 1911 127mm
váha TT 850g 1911 1130g
kapacita zásobníku TT 8 1911 7
šířku nevím ale rozdíl je velky kvůli ráži TT 7,62mm 1911 11,43mm (.45")
Neberte si to nikdo osobně, ale když vidím ruskou zbraň, vždy za ní vidím rusaky co přijeli v 68 a ty mrchy já nemusím. Bydlel jsem přímo ve vojenském prostoru když nás došli osvobodit tydle stepní králíci...
Rusáky taky moc nemusím ale u zbraní neposuzuju odkud jsou když jsou dobré ,ale mám trochu předsudky proti zbraním z Číny 

jo lepí dobře 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Nevíte prosím někdo kde by se dal unás sehnat tenhle kompenzátor na TT?
-
kdyby se objednaval,pripojil bych se
Tady je v 9 mm verzi, nicméně týpek je dle všeho schopen nabídnout i 7,62 verzi.
http://www.ebay.com/itm/TT-33-Tokarev-m ... 6rk%3D1%26
EDIT RADGOST:
...a tady ve verzi 7,62
http://www.ebay.com/itm/TT-33-Tokarev-m ... 35be2ba3d9
EDIT EDIT RADGOST
Tak jsem mu poslal dotaz, jestli je ochoten to poslat do ČR a případně kolik si bude účtovat poštovné.
http://www.ebay.com/itm/TT-33-Tokarev-m ... 6rk%3D1%26
EDIT RADGOST:
...a tady ve verzi 7,62
http://www.ebay.com/itm/TT-33-Tokarev-m ... 35be2ba3d9
EDIT EDIT RADGOST
Tak jsem mu poslal dotaz, jestli je ochoten to poslat do ČR a případně kolik si bude účtovat poštovné.
To je celkem zbytecny dotaz vzhledem k tomu, co tam VELKYM CERVENYM PISMEM pise:
WE DO NOT SHIP ANY FIREARM PARTS OR ACCSESSORYS OUTSIDE THE USA.
WE DO NOT SHIP ANY FIREARM PARTS OR ACCSESSORYS OUTSIDE THE USA.
Alfa 641
Občas se dá s prodejci dohodnout na ledasčem, milovníku velkých červených písmen. V USA nenakupuju poprvé.