Co vy na to? Nakoupíte si raději nějaký náboje do foroty kdyby se něco semlelo?
Přiznám se, že jsem si raději udělal menší zásobičku

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Edit: Tak jsem hledal víc a našel jsem aktualizované údaje přímo na stránkách Prahy2.V celé České republice policie zatím po záplavách eviduje kolem 15 případů rabování. Je to však jen přibližné číslo, neboť rabování samo o sobě není klasifikovaným trestným činem. Za rabování byla zatím odsouzena jedna cizinka, kterou soud dva dny po zatčení v Praze poslal na čtyři měsíce za mříže a na pět let jí zakázal pobyt v republice.
Wikipedie pak tvrdí:Policie na území celé České republiky dle ČTK k 5. 9. 2002 zaznamenala 51 případů rabování a dva povodňové podvody. Ve dvaatřiceti případech rabování byl dopaden pachatel.
Moderní rabování
Několik málo případů rabování bylo zaznamenáno při povodních v Česku v polovině srpna 2002, zejména v některých pražských čtvrtích[1].
Známé rabování proběhlo na Slovensku v roce 2004, kdy romští občané[2] začali rabovat supermarkety jako reakci na snížení sociálních dávek. Obhajovali se tím, že rabují proto, aby zabezpečili jídlem rodiny.
V roce 2005 proběhlo masivní rabování obchodů v americkém městě New Orleans zasaženém hurikánem Katrina, kde převážně chudé obyvatelstvo začalo využívat nefunkčnosti státních složek[3].