Puška nebyla natlakovaná - kyž jsem kupoval v Polsku všechny flinty jsou naštouchlé - eveidentně je zkoušejí a bouchají holuby na náměstí ...
Tak dovolte abych Vám ji přestavil.
AirArms S510 v ráži 5,5mm nebo chceteli .22

Celkovej pohled prozrazuje že bud dali masívnější hlaveň nebo je to něco jiného, - - - je to něco jiného - - - moderátor po celé délce hlavně ...
Zatím jsem ještě udělal detail na biatlonovou kličku ... popravdě to bylo to jediné co jsem Kubajzovi záviděl na jeho HWéčku. Chod je čistý a lehký pružina se natahuje při oevírání tedy kladívko je přímoběžné.

Protože evidentně pročitají buď výrobci nebo represivní složky střelecká fóra tak výrobci začli asi na jejich popud montovat zábrany k tomu aby se dalo tunit - u AA záslepky nad šrouby - nebo zalomený zakalený šroub - no dal jsem paár ran na chrono a lítalo to s Exactem Heavy 1,17 gramů 158 metrů , už mám novou pružinu a mám tam 172 metrů - a to jsem se ještě nedostal k šroubku konzistence .....
Jinak protože zakládám tenhle trejd tak prosím psát vše jen k flintě a ne že něco je lepší ať v tom vláknu není čurbes. Díky za porozumnění