Tak jsem se vratil z nákupů.
Utratil jsem něco pěněz a dovezl jsem si mazlíka, věřte nebo ne dneska v noci ležela se mnou v jedné posteli. Sice byla ze začátku studená

ale dřevo ze kterého je pažba krasně vonělo. Pažba je ořechová. uplně strašně mega moc nádherná, neobvykle vybraní na lícnici z pravé strany - možná vylehčení dřeva - nevím ale hezky to vypadá, zespoda z předpažbí kouká manometr, tolik ke dřevu, Železo ? Perfektně opracováne hladký brynýr, na kterem je vše krásně vidět - podle informací co jsem našel na webu to má být nějaký vypalovaný brynýr formou přenosu - nastřik a pak žárové zapečení. Hlavěn je tenoučka oproti cz200s je poloviční

ale pod hlavní je kartuše o obsahu cca 235 cm3 tedy 2 krat vice nez u 200, coz by melo dat cca 120 konstanich vystrelu pri 175 m/s tedy pri energii cca16 joule. Kartuse je na pevno s quick plněním, ted plnit zatim nemuzu nemam quick hadici, jinak samozřejmně že quick "bazmek" je součástí flinty jako příslušenstvím, puška má standartně jeden 10ti raný zasobník součástí - druhy jsem si dokoupil. Fotky přihodím během dneška.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků