tak ty stránky nejsou nijak extra profi - asi se na tom chtěj trošku přiživit (kdo by nechtěl). Nedávno jsem koukal někde tady na videa, jak tyhle velkorážný bambitky s člověkem při výstřelu cvičej...taky se mi právě moc nezdá ten malej kluk. Každopádně jsem se pobavil u těch negativních komentářů na jejich stránkách.:
"You are a typical American Christian, fat and eager to kill. See you in hell, son."
Nějak se snažim představit si tu situaci : "hele tátoooo, co to jééé ???. No to je ..to je Grizzly synku..ne to je nosorožec...nee kanec! Hned to do něj nakrop synku , my se budem s chlapama dívat kdyby něco... , tak jo táto BÁC BÁC BÁC BÁC BÁC BÁC ... BÁC BÁC...hele tatí von FURT utíká...no tak za ním synku, my tě budem s chlapama sledovat kdyby něco... " A pak honěj zmírajícího pašíka tři hodiny po horách, aby nakonec synek vypálil finální.
Nesedí mi, že by nechal synka pálit, aniž by mu pomohli, když do něj stihl naládovat 8 ran ? To to prase čekalo až schytá celej zásobník a pak teprv vzalo běhy na ramena ? Pak ta ráže..z toho přesně střílet ? Že by to bylo tak na blízko...je to fakt divný. Ale pořád mě zaráží, že se nikdo nepozastavuje nad tim monstrem...to je fakt reál, aby divočák takhle narostl ???