U me jde hlavne o kompromis ceny a vyuziti zbrane.
Necitim se v tomto state nebezpecne a zatim nevidim duvod, proc bych mel v dohledne dobe menit nazor, byt je pravda, ze se ted trosku ceri hladina. Takze zatim nemam potrebu nosit u sebe zbran. Ale v budoucnu se muze situace zmenit. Nicmene v budoucnu uz treba nebudu mit nasetrene penize.
Takze jsem si rikal, ze bych si poridil zbran na skryte noseni jiz ted a dalsi zbran na strileni. A to z duvodu toho, ze udajne zbrane na noseni (jsou mensi) nejsou uplne vhodne na castejsi strileni (v mem pripade max 1x/mesic tak za 500kc). Asi kvuli opotrebeni, nevim. Dal jsem chtel, aby obe zbrane mely stejnou razi, abych mel jednu bednu s nabojema (9mm lugger kvuli cena/vykon). No a libi se mi Glock G43, teda az na cenu. A take si nejsem jisty tim malym zasobnikem.
Myslite, ze ma smysl utracet za zbran na skryte noseni (jakoby to zasoby) na horsi casy (s ohledem na cenu), kdyz ji ted nosit nechci - maximalne jen ve vyjimecnych pripadech?
Neni lepsi v mem pripade kaslat na velikost a radsi poridit zbran s vetsim zasobnikem?
Ja totiz trochu zacinam pochybovat a rikam si, zda nekoupit nejakou jetou starou pistoli na strileni. Protoze pokud by v CR bezpecnostni situace zmenila, tak si myslim, ze stejne dojde k plosnemu odzbrojovani, takze kupovat zbran do zasoby je mozna zbytecne.
A proto me napadla dalsi varianta. Poridit 9mm lugger nebo a vetsi na delani ran na strelnici a pak .22 na sebeobranu/noseni, pokud mi nekdo vleze do bytu s palici. Nepredpokladam, ze bude mit neprustrelnou vestu ci ocelovy stit, takze ta .22 by ho mela stipnout a zaroven nerostrilet na sracky. A cenove to je priznivejsi s ohledem na muj falesny pocit bezpeci

Co si o tom myslite? 9mm a 9mm, .22 a 9mm nebo jen zbran na noseni (malou) a strilet s ni do jejiho rozbiti, pripadne pouze zbran na strelnici?