tímto tématem bych Vás požádal o možné tipy a rady o kterou vzduchovku bych mohl obohatit moji sbírku která čítá:
Crosman 3576W CO2 4,5mm - kolimátor 10MOA (při ručním natahování kohoutku je vhodná na trefování terče na 10m)
IŽ22 4,4mm (pružinovka zlamovací malá přesnost vhodná na plechovky tak 10-15m)
Slavie 631 de Lux - Nikko 4x32 AO (samotná vzduchovka je pouze zapůjčená na dobu neurčitou od kamaráda, který pro ni neměl využití)
Crosman AUTOAIR II 4,5mm/BBs (CO2 - hlaveň pouze trubka takže tak maximálně na plechovky do 10m)
Střílím na zahradě 10-20m terč nebo plechovky.
Ohledně ceny mám asi nejvetší limitaci mohu si dovolit cenu jen okolo 2000-4000tis Kč
Požadavky jsou:
-nějaká rozumná přesnost
-bezproblémový provoz
-vysloveně tuner nejsem takže to nesmí být něco u čeho budu muset vyměnit půlku dílů aby to normálně střílelo.
-čím nižší váha tím lepší (pro mě)
Ještě je otázka přemýslět jen o 4,5mm nebo 5,5mm?
Mám vybráno pár kandidátů budu rád když mi k nim napíšete třeba vaše osobní zkušenosti.
Crosman 1377
Crosman 2240
Slavie 634
LOV 21
Nebráním se asi shánět něco z druhé ruky, pokud byste mi někdo chtěli i třeba nabídnout nějaké Vaše nevyužité vzduchovky pište mi SZ.
předem děkuji za diskuzi a pomoc
PS: Tady na foru sem si hodně přečetl a i podle toho vybral ty 4 kandidáty, ale je toho tu kopa a třeba mi něco uteklo, tak mi prosím nepiště rady typu že si to mám najít v ostatních tématech