Alfa Combat nebo Defender
Baikal MP446 Viking
Grand power K100
ČZ 100 (110 nebo TT)
Norinco NC 226 nebo 228

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
S tim Waltherem si to poradne rozmysli. Ja ho mel 3 mesice. Pravda, bez jedine zavady, ale celkem dost kope (vysoky zaver, hlaven hodne nad osou ruky) a hodne se osoupava (spatna povrchova uprava) - ale u Brymovy ho maji za 17 klacku, kdybys ho chtel levnejc.golfkiller píše:na velikosti mi moc nezaleží spíš na vzhledu ale hlavně funkčnosti, Glock mi moc nesedí v ruce a nechci nic z komise protože si myslím že se to nevyplatí (případné poruchy a tak) Nejradši bych Walther P-99 ten se mi krasně drží a i se s ním perfektně střílí jenže baj oko 20 tisíc auauau. Zatím pořád ale vede ta Alfa + Rusák protože mi připadají velmi kvalitní a jsou za super cenu okolo 11000,- (a hlavne Rusove mneli vzdy vse plne funkcni a spolehlive)v porovnání z K-100 za 15000,- by mi zbyly zhruba 4000,- na neco mensiho do kapsy
. Chce to ale někde osahat popripade si prasknout v pondeli pujdu u nas zkusit shop
Někdo zkrátka prohlídnul, a ještě ta rážegolfkiller píše:nejaka podezrela cena , nebo ne ? http://www.des-plihal.cz/detail-produktu.php?id=13