Grinch: s další výplatou budu kupovat střeleckou lavici SGR-30, tak potom sem dám nějaký relevantní nástřel. Do té doby bych se držel při zdi, na střelnici se dostanu dvakrát do měsíce a mé střelecké schopnosti (zatím) nejsou nic moc (někdy se mi zdá, že ty zbraně kupuji ne abych s nimi střílel, ale abych se v nich mohl hrabat a psát o nich

) Moc ale nečekej, je to zbraň na plinking dělaná pro maximální spolehlivost, tzn. větší tolerance. V manuálu se ale můžeš dočíst, že existuje i varianta "PERFORMANCE CENTER", která se chvástá "závodní" hlavní a komorou s těsnými tolerancemi - tam bude přesnost někde jinde (a výrobce k ní zakazuje některé druhy střeliva); nevím ale o nikom, kdo by tuto variantu dovážel do země.
Navíc na tom plánuji nechat otevřená mířidla a dělat plinking; sice bych na to mohl vrazit 3-9x Hawke, ale na přesnou střelbu s optikou mám větrovku. Tak nevím, co bych s takovou výstrojí na Taktické Malorážce dělal, vyjma chvostu tabulky skóre

Ten Lantac je postavený na CMMG konverzním kitu; nebude to mít horší spolehlivost? Přeci jen tam chudák malorážkový náboj musí přetlačovat 2x větší kus železa...
YREYOU, jak píšu v recenzi, mně to žere naprosto v pohodě Federal AmericanEagly, což jsou nejlevnější .22LR co se dají sehnat (1,12kč/kus) a na fórech všichni pějí chválu, jak je spolehlivá - a oproti konverzním kitům by opravdu měla, protože má malý a tedy lehký závěr, tedy i slušnou vratnou pružinu a k tomu masivní kladívko z AR-15. Dnes zkusím "standard velocity" Lapua SK z plechovky a napíšu.
Ogar22 znám a uvažoval jsem o něm, spíše pro podporu výrobce (že to má smysl dělat) než pro co jiného; ale jelikož střílím hlavně ty AmEagle a ty jsou HV, přičemž Ogar
zatím, ve verzi 1.0, žere jen SV, zatím ne. (A protože jsem chtěl něco s "look&feel" AR-15)