Tak nějak by zněla pohádka.Pohádky mají několik chyb.Jednou z hlavních je, že jsou nereálné.Pochopíte při bližším pohledu na polednici, že se jedná o inspektorku z finančního úřadu. Saň neexistuje(pokud neznáte moji bývalku). Stejným procesem prozření projdete, budete-li se po knife.cz chvíli procházet.
Najdete zde nejasné vztahy moderátoři kontra uživatelé.Po čase zde stráveném jsem nabyl pocitu, že moderátorem je ten, kdo zná Karla a někdy mu koupil pivo.
Jinde jsem se dočetl, že na server- kde knife.cz běží, se složili nožíři.O kus dále je jasně řečeno, že se jedná o komerci a server má majitele.Tahle informace o tom, že se nacházíte na stránce jen z milosti majitele, je Vám zdůrazńována všude.Je to jako by jste byli někde na návštěvě.Při nudlový polívce by Vám někdo vykládal, že on je tady doma a muže Vás kdykoliv vyhodit.U řízku by Vám někdo vykládal, že on je tady doma a muže Vás kdykoliv vyhodit.Až by to alespoň mě začal povídat u kafe a bábovky, nechci zde líčit, kam bych mu oboje vecpal

Další specialitou-kterou jsem jinde v takové míře nenalezl, je závist.Boj o zákazníka? Nevím. Ale je pravdou, že tato ohavná vlastnost zde dohání i jinak nijak patologicky nejednající jedince k vyhrožování (udáním ala soused poslouchá Londýn z dob protektorátu)či výlevy vášní.
Místo taktéž vykazuje značnou koncentraci osob, hlásajících svoje názory jako jedinou pravdu, možných "internetových žen s plnovousem a pivním pupkem" a jiných obvyklých specialit internetu.
A nad vším tímto krouží bystré oko moderátorů.Občas sklouzávají k tomu že se považují za bohy.Obvykle se ale uznávají za ještě vyšší formu existence.Strašně mi připomínají bejvalý STBáky.Upravují neustálým mazáním-možná nejmazanější místo co znám-celý obsah serveru do asexuální podoby, kde se vlastně navenek nic moc neděje.Na rozesílání Print screenů s příspěvky, které byly následně smazány(mnohdy neuhádnete proč-nesympatie k diskutujícímu, nějakej kamarádšoft?) bych si asi mohl založit živnost.
Odcituji zde jeden z výronů moderátora-jednoho z mnoha:
Hanees
Posláno: 13. dubna 2012 16:42:46
Pokročilý
Skupiny: Člen , Moderátor
Připojený: 3.1.2007
Lokace: Czech Republic - Ostrava
Pánové, nechcete se na to už vysrat a vyříkat si to Praze a Lipové!!!!! Už mě to pomalu přestává bavit. Sad
Tohle je varování o pro obě strany. Nechte tu toho nebo načnu pálit já!!!!
A bude to megapřísný a krutonespravedlivý, při sebemenším náznaku čehokoli co se mi nebude pozdávat budou Banány jen lítat!!!Evil Beating
Život je někdy "pěkná", někdy "sfině" a někdy obojí.
Hanees aka Jenda_b aka Janek aka škuble trhnutý magor :oP
Tak nevím.Koupit si od někoho z knife.cz nůž, v noci bych se bál že mne podřízne