Tak dnes, jak jsem již psal do Bazaru mi přišla nová flaška. Je to klasika od kmotra Johna Alexxxusoviče z Barandovičova, čili objem 2L, váha 3.8Kg, ventil na 200Bar (nový, má pěkné kolečko oproti bratránkový flašce), barva tentokrát tmavě modrá. Flaška jako taková je pěkná, v dobrý stavu, nová tlakovka, jen mě trochu zamrzel nový nástřik

Ventyl je také zastříkaný a vrstva barvy mi přijde celkem slabá a na pár místech je vidět, že na ní bylo šáhnuto před uschnutím

Asi zase nastoupí známý lakýrník

Jinak tuto lahev mohu doporučit!
BTW: Je to asi taky nějaká "tankovka" jsou na ní také vyražené zkřížené meče.
Lahev:

Ventil:

Kolečko:

Porovnání s 5L tankovkou:
No a abych mohl hned střílet, až mi přijde moje budoucí kráska, tak mám také samozřejmě QF hadici a hádejte od koho

Tu jsem objednával již dříve... Šroubení s odfukem je z oceli (asi nějaká nerezová), matice na utahování k láhvy a šroub odfuku má pěkně, čistě rádované hmatníky, čili jednoduchá manipulace i se spocenými prsty, hadice celkově působí super dojmem, jen je trochu od skládání pomačkan matice co drží hadici se šroubením a také přípojka ventylu, ale to jsou nepodstatné, kosmetické detaily. Překvapila mě síla hadičky, vnější průměr je příjemně malý-7.5mm (1/8"), je to kvůli co nejmenším strátám vzduchu při plnění. Hadice je i díky jejímu průměru dobře ohýbatelná a tvarovatelná, takže se s ní bude dobře manipulovat. Také určitě mohu doporučit, už i kvůli super cenám.
Hadice:

Šroubení:

Přípojka na plnící pin:

Šroub s rádlovaným hmatníkem z odfuku:
No a toto je můj plnící kit:

Cogito ergo armatus sum.