tady mas 70 ran v jednom terci - 95 ran celkove ... nevazeny netrideni exacty 4 serie

30m Daystate GP - vetrno
http://forum.gunshop.cz/download/file.php?id=18498&t=1
neni to zadny vyber tercu proste jsem si lehl na 30m a strilel....zadny tunel, zadny sverak, zadne trideni,vazeni nebo vyberova serie diabolek
to ze na soutezi nekdo poseje terc neznamena, ze ta puska strili spatne to se na me nezlob
treba tady
http://forum.gunshop.cz/download/file.php?id=16214&t=1 neprijde mi ze by steyer strilel spatne na 45m...mel jsem horsi soustrely (mozna tim, ze jsem tam jel s vybitou baterkou

) mozna tim ze to bylo na nejakych 47-48m
videl jsem jak strili evo s vybranou serii a s jinou....a je to rozdil brutalni.....14mm nebo 40mm na 47-48m to uz je sakra znat
je to sice v labo. podminkach,ale jak jinak to porovnavat?
me treba daystate sezere skoro vsechno...nad 25mm nebylo nic ..... exacty,heavy,express v ruznych seriich vse do 25mm na 47-48metru
strilel jsem ted i s jinym evem venku na 30 metru a i s optikou Viper 10x44 jsem mel na 10ran soustrely 6-8mm

daleko lepsi jak s HW, ale je mozne, ze mu nesedla serie diabolek takze zavery z toho nedelam...nicmene 6mm na 30metru venku s netridenou, nevazenou,bez vyberove serie, atd se ti zda spatne?
tu pusku vzit do JSB na ,,stolici,, tak by to byl mazec... mozna i do 10mm na tech 47metru
typek co nam to tam testoval rikal, ze z nejake vetrovky to lita nadherne s vybranou serii,ale jsou zbrane ze kterych to proste lita kam chce a neda se to nijak ovlivnit ...ani vahou diabolky ani serii atd
jestli ti muzu poradit... pro dobre vysledky je potreba udelat vic, nez se jen podivat na terce nekoho na ceske sklopce...Steyer AA evo daystate..... jsou spickove vetrovky, jde opravdu jen o tom co se ti libi a dobre drzi a pak co pro to udelas aby si z toho dostal maximum
BTW tusim nejlepsi nastrel tam byl s edgun matador na vzdalenost 47metru a desetirany soustrel byl urcite do 10mm ...spis nekde kolem 8mm
Edit: po nasteve v JSB uz hledam chyby jen v sobe a to myslim, ze nemluvim jen sam za sebe. Jedine co muzu jeste udelat je prevazit, kazdy milimetr dobry