TESTY presnosti vzduchoviek online terc,ci daco ine?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ľudia, vy ste taký natvrdly ako makovice alebo máte IQ ako Forest Gump ? Čo je také ťažké pochopiť na týchto pravidlách súťaže, veď je to jednoduché. Skúste vymyslieť vy sami takéto niečo a potom začnite na to nadávať. Ako keby nebolo jedno v jakom jazyku sú názvy. Podľa mňa, to že sú v angličtine nieje vôbec zle. A keď nerozumiete po anglicky, tak si prečítajte pravidla, tie sú už po česky.
Air Arms S500 Xtra FAC .22cal/Regulátor Altaros / Hawke Sidewinder 30 8-32x56IR SF Half MilDot
Slavia 630(vynovená)/ Tactical 4x32
Re: TESTY presnosti vzduchoviek online terc,ci daco ine?
Peco, proč ty po každým, kdo se jen trochu otře o tu tvoji OAL hned prskáš a navážíš se do něj?! nikdo tě tady nenapadá, neuráží, jen jsme si dovolili udělat pár poznámek a ty hned vyrukuješ s blbostí, blbcema, pochybováním o naši inteligenci, patolízalstvím atd. ještě k tomu tím tvým rádoby akademickým jazykem, který se hodí spíše na půdu nějaké univerzity
. ty jsi přesvědčenej, že jsi udělal tu nejlepší vzduchovkářskou soutěž ve střední Evropě a každej, kdo nemá chuť poslat svoje nastřílený terčíky na tvůj email je negramot, blbec, jouda a dement
.
sám si napsal, že jsi s nějakou valnou účastí nepočítal, že je to soutěž pro pár lidí, tak o co ti jde?

sám si napsal, že jsi s nějakou valnou účastí nepočítal, že je to soutěž pro pár lidí, tak o co ti jde?
No pokud vím, tak IQ mám o něco vyšší než jmenovaný, dokonce jsem zvyklý číst právnické texty a to i v jiných jazycích než je čeština. Přesto musím říct, že za jednoduchá bych ta pravidla neoznačil.PatresSVK píše:Ľudia, vy ste taký natvrdly ako makovice alebo máte IQ ako Forest Gump ?
Jinak Peco pokud toužíš po ne-sklopkovém srazu, tak se někdy přijeď podívat k nám do Sudet. Jarní střelecký den našeho spolku bude letos pravděpodobně 5. května. Případně se můžeš zastavit v Praze na Kapslovně a oslavit s námi výročí Vítězného února malou soutěží na 100 metrů.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Patresi, z třetí věty tvýho jinak hodnotnýho příspěvku vyplývá, že nevíš, která bije. Zkus víc číst a míň se vyjadřovat.
Předem se omlouvám jestli se někoho (nechtěně) dotknu, ale nevydržel jsem, strašně mě svrběly dlaně...
Už delší dobu to sleduji a nevím proč, se mě vzhledm k posledním přspěvkům honí hlavou toto:
1-Vzpomněl jsem si na jednoho obchodníka s jízdními koly, asi "hrdého" na mateřský jazyk, který měl na štítu název obchodu "BYCYCLE" Jak jsem četl, tak předávám - i s chybou.
2-Napadá mě přísloví - dej někomu funkci, vymyslí formulář. (nic osobního a nic a nikoho tím nemyslím, jen mě to napadá..)
3- to "JR" To asi málokdo..
Omlouvám se, ale neodolal jsem..

Už delší dobu to sleduji a nevím proč, se mě vzhledm k posledním přspěvkům honí hlavou toto:
1-Vzpomněl jsem si na jednoho obchodníka s jízdními koly, asi "hrdého" na mateřský jazyk, který měl na štítu název obchodu "BYCYCLE" Jak jsem četl, tak předávám - i s chybou.
2-Napadá mě přísloví - dej někomu funkci, vymyslí formulář. (nic osobního a nic a nikoho tím nemyslím, jen mě to napadá..)
3- to "JR" To asi málokdo..
Omlouvám se, ale neodolal jsem..

Léčíme nákazu - "Pěkně KULKOU po KULCE".....
http://vscharlie.rajce.idnes.cz/
Můj názor je, že každý kdo je v této době ochoten udělat si čas a vynaložit třeba jen nepatrné úsilí pro druhé si zaslouží slova díků a ne kamenování. To platí stejně pro FT soutěže, online soutěže, nebo třeba nějaký vesnický turnaj ve střelbě na plechovky.
To "jirkahu71":
Ano s tím souhlasím a myslím si, že i většina ostatních.
Na druhou stramu však musíš uznat, že jeho varianta je mírně řečeno poněkud překombinovaná.
Nakonec lidi se chtějí bavit, sejít se, pokecat, trochu si zastřílet a ne studovat pravidla, jestli je optika tunning, nebo ne !
Jak se něco sváže do složitých pravidel, začíná to většinou být nezajímavé,ne-li nudné.
Taky poněkud nesrozumitelné a pro někoho, nebojím se říci i odpuzující, jsou už jenom ty něšťastně zvolené názvy rozdělení skupin - disiplín.
Někdo na to může být háklivý (já jsem), když Čech volí výrazy v jiném jazyce, než je jeho mateřský a to nejenom na webu.
Jenom příklad: Zkus si někde ve slovníku, nebo překladači, najít výraz (i spojení) s výrazem "Moded".
Pri lidi neznající gramatiku AJ, je to téměř nepřeložitelné
Na mě to působí tak, že chce být zajímavý, aby jsem použil jim přijatelnější výraz - "IN"
No a na závěr.
Jistě si každý cení jeho snahu a nápaditost, ale přišel s tím on sem a ne naopak.
Každý se může volně vyjádřit, co sem líbí, nebo nelíbí a proč !
Nadávky a osobní útoky nikam nevedou, ale konstruktivní kritika (připomínky) ano.
Buď to pak dotyčný změní aby to vyhovovalo většině, nebo jeho snaha příjde vniveč, což by bylo smutné...
Ano s tím souhlasím a myslím si, že i většina ostatních.
Na druhou stramu však musíš uznat, že jeho varianta je mírně řečeno poněkud překombinovaná.
Nakonec lidi se chtějí bavit, sejít se, pokecat, trochu si zastřílet a ne studovat pravidla, jestli je optika tunning, nebo ne !
Jak se něco sváže do složitých pravidel, začíná to většinou být nezajímavé,ne-li nudné.
Taky poněkud nesrozumitelné a pro někoho, nebojím se říci i odpuzující, jsou už jenom ty něšťastně zvolené názvy rozdělení skupin - disiplín.
Někdo na to může být háklivý (já jsem), když Čech volí výrazy v jiném jazyce, než je jeho mateřský a to nejenom na webu.
Jenom příklad: Zkus si někde ve slovníku, nebo překladači, najít výraz (i spojení) s výrazem "Moded".
Pri lidi neznající gramatiku AJ, je to téměř nepřeložitelné
Na mě to působí tak, že chce být zajímavý, aby jsem použil jim přijatelnější výraz - "IN"
No a na závěr.
Jistě si každý cení jeho snahu a nápaditost, ale přišel s tím on sem a ne naopak.
Každý se může volně vyjádřit, co sem líbí, nebo nelíbí a proč !
Nadávky a osobní útoky nikam nevedou, ale konstruktivní kritika (připomínky) ano.
Buď to pak dotyčný změní aby to vyhovovalo většině, nebo jeho snaha příjde vniveč, což by bylo smutné...

Nevím co tu řešíte. Já si před chvílí ty pravidla četl, trvalo mi to 10 minut, ani ne, a všechno jsem z toho pochopil. Jestli se nechcete zapojit tak se nezapojujte. Já si rád zastřílím.
Weihrauch HW100S .177 + Burris Timberline
Já taky ne a proto se královsky bavím..
P.S: Ale zastřílet si tam nepřijedu.

P.S: Ale zastřílet si tam nepřijedu.
kam bys taky jezdil
, posílaj se terče

Jen slovní obrat.. 

Keď som niekoho urazil tak sorry ale nemusíte hneď kydať na Pecu, lebo vytvoril streleckú súťaž. Stavím sa, že vy by ste niečo také ani nedokázali vytvoriť. Peca mal jednoducho snahu vytvoriť niečo zaujímavé a podarilo sa mu to. Kto nechce nech sa nezúčastni. Je to každého osobná vec. Jirkahu71 má pravdu. Peca by si zaslúžil chválu za vynaložený čas a nie nejaké nadávky na zložitosť ligy.
Air Arms S500 Xtra FAC .22cal/Regulátor Altaros / Hawke Sidewinder 30 8-32x56IR SF Half MilDot
Problém je v tom, že jediný, od koho tu zaznívají nadávky, je právě on.
Jestli mě paměť neklame, tak celou tu soutěž vymyslel Sidewinder, který udělal i ty terče. A jemu se právě povedlo dobře zkombinovat velikost těch terčů a vzdálenost (právě těch 30m), tak aby to nebylo příliš lehké, ale zároveň aby se daly dosahovat slušně vysoké výsledky. A zároveň stanovil jednoduchá pravidla a dvě jednoduché kategorie (větrovka a pružina) a celá soutěž měla víceméně sloužit k tomu, aby každý poznal, co s tou puškou dokáže. Od té doby dodnes střílíme všichni na 30m právě na ty online terče každý týden. Ano, to není překlep, my to střílíme v Břežanech každý týden, akorát nikam neposíláme výsledky, spíš jenom tak koukáme, kolik nám zase spadla forma.
Pak se do toho namontoval Grinch s nějakými výmysly a dalšími kategoriemi a to už začalo jít s kopce, no a teď jsem jenom koukal na další várku znepřehlednění, včetně všech těch počítačově pařanských anglických výrazů.
Jestli mě paměť neklame, tak celou tu soutěž vymyslel Sidewinder, který udělal i ty terče. A jemu se právě povedlo dobře zkombinovat velikost těch terčů a vzdálenost (právě těch 30m), tak aby to nebylo příliš lehké, ale zároveň aby se daly dosahovat slušně vysoké výsledky. A zároveň stanovil jednoduchá pravidla a dvě jednoduché kategorie (větrovka a pružina) a celá soutěž měla víceméně sloužit k tomu, aby každý poznal, co s tou puškou dokáže. Od té doby dodnes střílíme všichni na 30m právě na ty online terče každý týden. Ano, to není překlep, my to střílíme v Břežanech každý týden, akorát nikam neposíláme výsledky, spíš jenom tak koukáme, kolik nám zase spadla forma.

Pak se do toho namontoval Grinch s nějakými výmysly a dalšími kategoriemi a to už začalo jít s kopce, no a teď jsem jenom koukal na další várku znepřehlednění, včetně všech těch počítačově pařanských anglických výrazů.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Neznám zákulisí, ani historii, proto taky nikoho nesoudím.
Súhlasím s tebou. Ja viem iba tolko, že OAL 2011 bola výborná zábala. Jazyk som neriešil, pravidla som pochopil, ale hlavné je, že som si zastrielal ako nikdy predtým. Dovtedy som si doma postreloval z nudy a odvtedy doma strielam a vyhodnocujem a snažím sa zlepšovať a tak.
Slavia 620, QB 78 BSA4-16x40