Taipan Bullpup
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tesnotka
FX Crown MkII
Re: Taipan Bullpup
Peter4444: hlavne ze ten jeden milimeter nechybal, to by nastvalo.... Volil som strednu výšku montaze a je tiez to ,,OK,,. Ked to cele nastrelis, aj so zmenou na reg. daj vediet... inak, urcite vyrazne setris vzduch oproti povodnemu nastaveniu, ja to mam tak na 2x vyssej spotrebe. Pokles ryhlosti mozno bude citit pri vetru na dlhsiu vzdialenost strelby, mozno ani nie.
Nedalo mi tak som este urobil nastrel na 50m. 12× po 6 ran jeden papier som strielal proti slnku no hrôza, inak pri miereni ta nizka montaz nie je bohvie co poskladat sa do osi puskohladu da zabrat
Vychadza to ako som pisal 2 zasobniky na 30barov.
A este 5× po 6 ran na 70m.

Vychadza to ako som pisal 2 zasobniky na 30barov.
A este 5× po 6 ran na 70m.
FX Crown MkII
Peter4444: vydarene ladenie, povedal by som : sustrel je velmi dobry a ta spotreba vzduchu, tiez je velmi fajn.... Ja to valim stale tak na dvojnasobku
. Kompresor mam na pol kilometra, ale flasu iba 3l, 2 PCP-čka, tak ma poznaju.

Tak jsem dnes chvíli střílel,No všechny takové grupky nebyli a bylo to asi tak 50 ran po čištění laufu,podmínky dobré opora hnáty a knedlík s jednoraným podavačem po 5 ranách 50m JSB heavy série 0 a D70. tak snad by to tak šlo, zajímalo by mě jaký může udělat rozptyl série diabolek a nebo rychlost,do jaké míry by se mohl pohybovat soustřel vzhledem k sérii?na těch 50 m.Konzistenci mám dobrou Asi neumím střílet!
Romčan : perfektni a pekne, strilet urcite umis.
Jolko díky ale pořád to tak není sice toto bylo po sobě ale na nekterych jsou úlety treba 2-3 cm ale vždy je to se zásobníkem někde je chybička!
musim to prozkoumat!

Ja si od zasobnika odvykl - pouzivam jen malo, ale ten poznatek : ,,jedna, dve v sérii deset uleti,, mam taky. Sem tam dej serii bez zasobnika a kdyz budou ,,ulety,, muzes vyloucit zasobnik. Uz Ti zustane va vyzkum jen : presny vyber diabol - tvar + vaha, stejna rychlost, strelec, vitr... taky je toho dost..... ale to urcite vis, takze nechci blbe radit.... u mne je to tak pul na pul, na ty delsi vzdalenosti je to osemetne: ,, nekdy ano, jindy ne ,,
/ jak zpiva Lenka Filipova /.... ale co jsem videl Tvoje videa / nic se Ti neklepe / tipnul bych to tak 50/50 mezi ,,mini deformaci diaboly kvuli pootoceni zasobniku = v urcite poloze, kde to neni 100% proti stredu vstupu do hlavne = strosku skrizena diabola = deformace okraje,... nebo vyrobni odchylka v kvalite diaboly. Je to labak, ale mozna na to prides. Rozhodne to chce cas, hodne chuti a vytrvalosti, hodne ran, hodne diabol, ruzne serie, mikro vahu, cistit,.. aby si vylucovaci metodou vsetky promenne vyloucil. Ja bych se na to nedal . K vyzkumu mi chyby trpelivost, jako zasadni povahova vlastnost
.

No chci mrknout na ten mechanizmus otáčení a zkusit na zasobnicku sundat jeden o krouzek! Jestli se to zlepší! Treba je jen nějaký smitko v tom mechanizmu a už to malinko nedotočí! Zatím jsem na to nekoukal ale určitě to nějak doresim! Jinak jsem spokojen DoDo už je skoro DoDě
ale stejně chci jít do Vulcana 

Ja by som uvital komplet nastrelovy papier
takych 10-12 nastrelov po 5-6 ran, ako som dal ja, takto mi pride ze mi to lieta velmi zle
Inak keby mi to lietalo v 1cm potom by ma to ani nebavilo
myslim si ze nam to lieta celkom pekne a nejaky ten zatulanec je ok nakolko strielame von, nevazenym strelivom, niekedy nesustredeny
atd.atd.

Inak keby mi to lietalo v 1cm potom by ma to ani nebavilo

FX Crown MkII
Jo samozdrejme sem dám i nějaké jiné terče ne jen ty nejlepší! Ale tady to co jsem dal naposledy tak bylo strilene po sobě! Úlety jsou to je jasné buď mou vinou nebo vítr nebo strelivo a hlavně to čištění laufu po 200 ranách! Vždycky nevím kolik jsem odstrilel tak to jednou za čas pretahnu párkrát boresnakem a pak plinkam než si to sedne! Jinak 70-80m malou plechovku od Red Bullu třetím tak to jde
ale člověk zkouší a chce prostě víc no
100m 

Mam střední ocelovou montáž! A Sidewindera 6.5-20x42 a mám to asi 5.53cm tak nějak!
U mna : os optiky/os hlavne 45mm ma strednej pontazi Optisanu 44mm / jsem nejniz
/. Hlavu tam jeste strcim
.
Romcan: ses fakt dobrej. Nemyslim ale, ze kdyz budes chtit mit jeste lepsi vysledek, pomuze Vulcan... je to urcite, nebo i mozna ne, o kus dopredu nez Taipan. Pockej rok - uvidis, vyvoj PCP, jak sleduju, je dynamicky a asi se nezastavi.
Peter4444: pri tom mnozstve 60-80 ran, z tercov co davas na forum, vidiet aj tych ,,par uletencov,, ktere mozes a nemusis zverejnit. Ja si vazim, ze ich das. Sam viem, ze su aj ,,blbe dni - blbe tri diaboly - blby vietor - atd.,, ALE NECH AJ TEN ,,ULETENEC,, JE NA SRANDU A DOBRU NALADU. Nie sme pod tlakom sponzorov výberu OH, a to je fajn
, lebo tam už ,,úlet diaboly,, = tlak na slobodné rozhodovanie jedinca = viac starostí, ako radosti.

Romcan: ses fakt dobrej. Nemyslim ale, ze kdyz budes chtit mit jeste lepsi vysledek, pomuze Vulcan... je to urcite, nebo i mozna ne, o kus dopredu nez Taipan. Pockej rok - uvidis, vyvoj PCP, jak sleduju, je dynamicky a asi se nezastavi.
Peter4444: pri tom mnozstve 60-80 ran, z tercov co davas na forum, vidiet aj tych ,,par uletencov,, ktere mozes a nemusis zverejnit. Ja si vazim, ze ich das. Sam viem, ze su aj ,,blbe dni - blbe tri diaboly - blby vietor - atd.,, ALE NECH AJ TEN ,,ULETENEC,, JE NA SRANDU A DOBRU NALADU. Nie sme pod tlakom sponzorov výberu OH, a to je fajn