St?elnice
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
Potřeboval bych pomoc, nevíte o nějaké 100m střelnici v okolí Bruntálu nebo Krnova? Děkuji
Sportovní střelnice – ul. Hlubčická, Krnov, střelnice vybavena na střelbu s kuší, luků, dlouhých i krátkých zbraní na skeet, po dohodě možnost využití i pro veřejnost. Kontakt: kontaktní osoba - Zdenka Tobiášková, tel: 554 611 967, 554 614 562.
Ta je 100m ne?
Mimochodem to, že hledáš střelnici, asi pro ostatní není moc velká událost...
Ta je 100m ne?
Mimochodem to, že hledáš střelnici, asi pro ostatní není moc velká událost...
-
-
-
ano jsou tam, od vjezdu napravo ve svahu:-))
Vlezné tam je tuším lidové, prostředí vlídné. Uvědom si že tato střelnice je 200Km ode mně takže další detaily si prověř na osobně, fakt nevlastní křišťálovou koulu:-)

Vlezné tam je tuším lidové, prostředí vlídné. Uvědom si že tato střelnice je 200Km ode mně takže další detaily si prověř na osobně, fakt nevlastní křišťálovou koulu:-)

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
já jsem tam byl cca před měsícem, a majitel se ani slovem nezmínil, že by se chystal zavřít krám... S tím telefonem se nenech zmást, je s ním někdy těžká domluva - buď je tam soutěž, nebo tam ten den nebude, nebo zrovna zavírá dřív, nebo to vůbec nebere. Proč je číslo nedostupné, to nevím - nemáš nějaké staré?
Ale jak už tam jednou jsem, tak je to fakt příjemné postříleníčko
Ale jak už tam jednou jsem, tak je to fakt příjemné postříleníčko

Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
Pro dykmore-kukni na to-- http://www.strelnice-starabela.euweb.cz/ chtěli jsme si s kámošem střelit tak pro radost a Stará Bělá se nám zdála nejblíž na dlouhé zbraně,jsem z valach a do Otrokovic to mám jednou tak dál.Právě do S.B.jsem se chtěl zeptat jestli to zavírají jenom na zimu nebo je to definitiva jako u nás.Na krátké není problém ,to mám 5 Km ,ale když vytáhnu magnum,už se jim to taky moc nelíbí,natož třeba Mosina,to už ani vidět.Je to taky tím ,že si lidi začnou stavit baráky blízko střelnice a pak je fůra stížností,měření hygieny,no,blbákov,u nás střelnici zavřeli a v Poličné u VM.to byl boj na dlouhou trať
Re: Střelnice
Můžu potvrdit, že na střelnici ve SB se vesele střílí dál. Bydlím hned za ní, takže o tom mám docela přehled:D Vypadá to jen, že se změnil majitel. Ještě jsem tam letos nebyl, ale permanentku z loňska mi tam už asi neuznají