Startovac? pistole Slavia
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Zdravím všecky,
našel jsem při debordelizaci na půdě poplašňák Slavia,který jsem měl naposledy v ruce někdy v 1985 a pak zcela záhadně zmizel,ale má drobný nedostatek a to,že mu chybí zásobník,tak se chci zeptat zda nemáte někdo jeden navíc či neporadíte kde ho koupit či jinak vyřešit ?
Díky moc všem za info
našel jsem při debordelizaci na půdě poplašňák Slavia,který jsem měl naposledy v ruce někdy v 1985 a pak zcela záhadně zmizel,ale má drobný nedostatek a to,že mu chybí zásobník,tak se chci zeptat zda nemáte někdo jeden navíc či neporadíte kde ho koupit či jinak vyřešit ?
Díky moc všem za info
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Startovací pistole Slavia
Jestli je to model s kostkou tak to musis vyrobit. Jestli model s podelnym zasobovanim tak doporucuji Aukro
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
No je to na ten podélnej,jak je tam těch 6 kusů v zásobníku. Už jsem to zkoušel pohledat,ale nikde nic,no tak se snad něco objeví,ať to mám kompletní.Je to tahleta klasika : http://www.i-bazar.cz/pictures/pics/pop ... 436458.jpg
-
Jak píše Alexxus, na AUKRU se občas objeví, ale většinou za nekřesťnaskou cenu. Zásobníky se holt ztrácejí a nové nejsou.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
A ještě jedna rada zkusil bych napsat do CZUB .... možná mají něco ve starých zásobách.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
Tak jsem napsal na ten inzerát a dostal jsem odpověd,že 250,- za kus + 100,- pošta,což mi přijde dost ,takže počkám,třeba se někde něco objeví,chtěl jsem to mít jen kompletní,nijak mě to netlačí.
Zkus navrhnout, že to vezmeš za 250 včetně pošty (imho stovka za tak malou zásilku je předražený poštovný).
Alfa 641
Jestli chceš,pošlu Ti dva zásobníčky za 100kč+poštovné.Do Uherskyho Brodu nemá cenu
psát,ty poplašňáky se dělaly cely leta v Tišnově.Sám jsem je nějakou dobu montoval
a když skončila výroba koupil jsem ty zbytky .Nechápu, kde k nim ten pán co je nabízí
za250, přišel.
psát,ty poplašňáky se dělaly cely leta v Tišnově.Sám jsem je nějakou dobu montoval
a když skončila výroba koupil jsem ty zbytky .Nechápu, kde k nim ten pán co je nabízí
za250, přišel.
Mám ještě plno náhradních dílů,jako jsou úderník ,záchyt úderníku,posouvač,pružina úderníku,pružina záchytníku,pružina spouště,pružina posouvače,různé ty kolíčky,
záklopky,pružina a kulička záklopky atd. V pohodě všechno opravím.Akorát nemám tělo pistolky a tzv.závěry.Nejhorší je cena poštovného.Bydlím ve vesnici která
je místní část Velké Bíteše asi 30 km západně od Brna.Nechci na tom vydělávat,počítal bych si jen práci, akorát zásobníků už mám málo.tak kdyby měl někdo zájem napište do SZ.
Bohuš.
záklopky,pružina a kulička záklopky atd. V pohodě všechno opravím.Akorát nemám tělo pistolky a tzv.závěry.Nejhorší je cena poštovného.Bydlím ve vesnici která
je místní část Velké Bíteše asi 30 km západně od Brna.Nechci na tom vydělávat,počítal bych si jen práci, akorát zásobníků už mám málo.tak kdyby měl někdo zájem napište do SZ.
Bohuš.
Naposledy upravil(a) BobMila dne 25 srp 2013 12:02, celkem upraveno 2 x.
nemá k tomu někdo nějakou dokumentaci nebo info ? rád bych se dozvěděl víc ale nikde toho o ní moc napsáno neni
Co vím tak se dělaly minimálně 2 modely (jiný úchyt hlavně) a šlo to provrtat a šikovně zatavit výšlehovou díru cínem, aby nauletěl a střílet s tím jako z předovky brokama.
Slavia 634 4,5 r.v. 2012 + NikkoSt. MM 4x32 AO IR MD / BulletProject 6-24x50SFE
2 rozsévačky broků Gamo AF-10 + lovecké broky z kovohutí za 150/kg

Je to tak neuvěřitelně jednoduchý, že ten nákres nepotřebuješ. Rozdělej to a uvidíš hned. Funguje to v podstatě skoro stejně jako komunistická dětská pistolka na antiperle.
Stiskem spouště se posouvá zásobník, až to pružina na ozubu nevydrží a uskočí no a bác. Můžeš mít taky prasklou tu pružinu.
Stiskem spouště se posouvá zásobník, až to pružina na ozubu nevydrží a uskočí no a bác. Můžeš mít taky prasklou tu pružinu.
Slavia 634 4,5 r.v. 2012 + NikkoSt. MM 4x32 AO IR MD / BulletProject 6-24x50SFE
ok , já se jen bál aby na mě nevyskákalo 50 pružinek
dík