co je daleko horší, nabral jsem nějaký tácky od Grinche a ty bez optiky opravdu nejdou(nad 10m, a do 10 to nemá cenu)
klidně půjdu do soutěže taky s holou slávinou, beztak nemám vzduch, a snad se nenajde hyena co bude tančit na našem hrobě

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Teda tak mi to nedalo a celý odpoledne mi to vrtalo vhlavě nakonec i na tu mojí stařičkou slavii 631 jsem dneska ve zbraních vybral optiku Nikko Striling 4x32 AO IR MD. Investice 1350,- peněz (no a ted me kamenujtePEPAN píše:Lze střílet úplně v pohodě i bez optiky, jen bez umístění a o to snad nejde, párkrát jsem taky šel a padaly, tak okolo 50% to dopadlo.
co je daleko horší, nabral jsem nějaký tácky od Grinche a ty bez optiky opravdu nejdou(nad 10m, a do 10 to nemá cenu)
klidně půjdu do soutěže taky s holou slávinou, beztak nemám vzduch, a snad se nenajde hyena co bude tančit na našem hrobě
Dej pokoj moje drahá polovička mě za dnešní nákup moc nepochválilataiga33 píše:....ja myslim ze jsi k tehle vzduse vybral dobre,stejne ti to za rok nebude stacit a koupis verkcajk
za mnohem vice